Άκης Πετρετζίκης: Moelleux λευκής σοκολάτας

Η πιο γλυκιά πρόταση.

Υλικά: 110 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + έξτρα για το άλειμμα των φορμών
60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το πασπάλισμα των φορμών
110 γρ. κουβερτούρα λευκή
3 αυγά, μέτρια
3 κρόκους, από μέτρια αβγά
120 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι


Για το σερβίρισμα
1 κ.σ. κακάο

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης