Άκης Πετρετζίκης: Χαλβάς Φαρσάλων στο τηγάνι

Εύκολο και απολαυστικό.

Υλικά:
700 γρ. νερό
600 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. κανέλα
130 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας, λιωμένο
140 γρ. κορν φλάουρ
150 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα
Για το σερβίρισμα
κανέλα

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης