Πορτοκαλένια τάρτα λαχταριστή και πανεύκολη

Αν αγαπάτε τις φρουτώδεις, ελαφριές γεύσεις, το μεθυστικό άρωμα των εσπεριδοειδών και την τραγανή απόλαυση του μπισκότου, αυτή η απλή αλλά εξαίσια συνταγή έχει δημιουργηθεί για εσάς.

Υλικά
4 ασπράδια αυγών, χτυπημένα
2 κονσέρβες ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
1κ. φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι
1 ζύμη για τάρτες

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190C
2. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε μαζί καλά τα ασπράδια, το γάλα και το χυμό πορτοκάλι.
3. Απλώστε τη ζύμη σε μια φόρμα για τάρτες και ρίξτε μέσα το μείγμα, προσέχοντας να αφήσετε περιθώριο στην επιφάνεια.
4. Ψήστε την τάρτα για 15 λεπτά. Αφήστε τη να κρυώσει και, αν θέλετε, μπορείτε να την στολίσετε με σπιτική σαντιγί και φέτες πορτοκαλιού.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης