Σπαγκέτι με σάλτσα pesto, βουβαλίσια μοτσαρέλα και κολοκυθάκια

Μια αρκετά ελαφριά, αρωματική και νόστιμη συνταγή με σπαγκέτι

Υλικά

320 γρ σπαγκέτι
200 γρ βουβαλίσια μοτσαρέλα
200 γρ κολοκυθάκια
60 γρ εξαιρετικά παρθένο ελιαόλαδο
λίγο σκόρδο
μαιντανός (προαιρετικά)

Εκτέλεση


Κόψτε τα κολοκυθάκια, αλατίστε τα και αφήστε τα για μία ώρα για να στραγγίξουν. Σοτάρετέ τα για 3 λεπτά με το ελαιόλαδο και μία ολόκληρη σκελίδα σκόρδο. Αφαιρέστε το σκόρδο, προσθέστε το pesto, που είτε έχετε φτιάξει μόνοι, ή έχετε αγοράσει έτοιμο.

Εν τω μεταξύ, βράστε τα σπαγκέτι, σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε τα και περιχύστε τα με τη σάλτσα που προετοιμάσατε, προσθέστε τη μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης