Η ΓυναίQα του σήμερα να αγαπάει τους άντρες!

Νίκος Συρίγος

Είμαστε κι εμείς εδώ και σας αγαπάμε...

Ναι… Είναι μεγάλος ο βομβαρδισμός. Πολλές οι γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους από έναν νταή. Αλλά δεν είμαστε όλοι έτσι. Δεν είμαστε. Κάποιοι, οι περισσότεροι, η συντριπτική πλειοψηφία, είμαστε απλά άντρες. Άντρες που αγαπάμε τις γυναίκες, που γοητευόμαστε από τις γυναίκες, που δεν ζούμε χωρίς τις γυναίκες, που ζούμε για τις γυναίκες.

Και ακούστε κορίτσια, «θύματα» πέρα από εσάς, είμαστε κι εμείς. Οι κανονικοί. Οι άντρες. Αυτοί που νιώθουμε χρέος μας να σταθούμε απέναντι, να μαλώσουμε και να πλακωθούμε με όλους αυτούς τους τύπους που νιώθουν ότι μπορούν να πειράξουν, να ενοχλήσουν, να προσβάλλουν, να χτυπήσουν, να κακοποιήσουν, να βιάσουν, να σκοτώσουν ένα κορίτσι… Ή να το εκμεταλλευτούν.

Όλοι εμείς που αγαπάμε τις γυναίκες. Όλοι εμείς. Οι άντρες.

Εμείς που θέλουμε και παλεύουμε για αυτό, να είναι τα κορίτσια ασφαλή και ευτυχισμένα. Να μεγαλώνουν και να ζουν χωρίς φόβο. Να αγαπάνε και να αγαπιούνται…

Να είναι ελεύθερα. Να είστε ελεύθερες!

Ναι αυτό, θέλουμε οι κανονικοί άντρες. Οι γυναίκες να είναι ελεύθερες.

Γιατί μόνο έτσι θα ανθίσουν.

Και ξέρεις κάτι: Αν οι γυναίκες ανθούν σε αυτόν τον κόσμο, θα ανθίσει και ο κόσμος. Θα γίνει καλύτερος. Θα γίνει πιο όμορφος. Θα γίνει ανθρώπινος. Ξανά.

Κορίτσια, μην φοβάστε να μας αγαπάτε. Μην φοβηθείτε ποτέ…

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης