H Mary-Kate Olsen επέστρεψε και πραγματοποίησε την πιο στιλάτη εμφάνιση του μήνα

Το style icon σου δείχνει πώς να πετύχεις το άψογο rock-chic στυλ

Η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να τη δούμε, είτε σε επίσημο event, είτε σε paparazzi φωτογραφίες, όμως η τελευταία της εμφάνιση μας αποζημίωσε και με το παραπάνω. Η Mary-Kate Olsen ανεβάζει τον πήχη, στιλιστικά και καταφέρνει να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που φοράμε τα πανωφόρια μας το χειμώνα. Το διάσημο it-girl είναι γνωστό για τις πάντοτε ιδιαίτερες ενδυματολογικές επιλογές του, που αποτελούν πηγή έμπνευσης και για τα δικά μας looks.

Δες επίσης: Στυλ άλλης δεκαετίας: Η Karlie Kloss σε μια εμφάνιση που πραγματικά ζηλέψαμε

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi απαθανάτισε την 29χρονη σχεδιάστρια έξω από τα γραφεία της στο Manhattan, με το απόλυτο επιμελώς ατημέλητο σύνολο, που σίγουρα θα αντιγράψουμε κι εμείς, σήμερα κιόλας.

Η Mary-Kate Olsen συνδύασε το distressed τζιν παντελόνι της με μαύρα suede ankle boots με χαμηλό τακούνι, μαύρο μπλουζάκι και μαύρη τσάντα, ενώ το κομμάτι-κλειδί που έκλεψε την παράσταση στο ντύσιμό της, ήταν το γούνινο τζάκετ της, το οποίο μπήκε αμέσως στη wishlist μας. Το look της ολοκλήρωσε -όπως πάντα- με ένα ζευγάρι κλασικά aviators, θυμίζοντάς μας την Kate Moss, στα καλύτερά της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης