Celebrity style: Η Δήμητρα Λιάνη σε μία OMG εμφάνιση

Η γνωστή κυρία δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο παρά να την χαρακτηρίσουμε ως κακοντυμένη.

Η κύρια Λιάνη για να είμαστε ειλικρινείς, όσο συμπαθής και να μας είναι, δεν μας έχει συνηθίσει σε στυλάτες εμφανίσεις. Μπορεί να είναι ψηλή και λυγερόκορμη και τα καλλίγραμμα πόδια της να μας ξεγελούν για την πραγματική της ηλικία, αλλά οι επιλογές στα ρούχα είναι από ατυχείς μέχρι τρομακτικές και εύκολα προκαλούν το σχόλιο «OMG (Ω Θεέ μου!).

Αρχικά, οφείλουμε να της πούμε πως αν δεν πάει γρήγορα σε ένα κομμωτήριο για μία επαναφορά της κώμης σε σκούρες αποχρώσεις κινδυνεύει να πάρει το βραβείο «καούκα της χρονιάς», αλλά εκτός από το μαλλί και το make up υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα που πρέπει να λυθούν.

Όσον αφορά στην αμφίεση πρέπει να ομολογήσουμε πως κάθε κομμάτι του look είναι απαίσιο, από τις μπότες του παπουτσωμένου gay γάτου και το κλεμμένο σορτς από τους G.I Joe μέχρι το κρεμαστό-ονειροπαγίδα από τον τελευταίο των Μοϊκανών και την μπαντάνα-βραχιόλι που μόνο για σκουπίσει τον ιδρώτα, ο οποίος προκαλείται σε όσους αντικρίζουν την εικόνα, ο συνδυασμός δε όλων των επιμέρους στοιχείων φαίνεται εφιαλτικός.

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς θέλει πραγματικό θάρρος για να φωτογραφηθεί μία γυναίκα με αυτό το look οπότε και συγχαίρουμε την κυρία Λιάνη και το σθένος και τη τόλμη της.

P.S: Καθώς το κείμενο αυτό γραφόταν μία φίλη είδε τη φωτογραφία και αναρωτήθηκε το look της κυρίας Λιάνη είναι από τις Απόκριες. Τα συμπεράσματα δικά σας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης