Bρήκαμε τα κρεμαστά σκουλαρίκια της Kate Middleton και είναι πιο οικονομικά από όσο φαντάζεσαι

Και όταν λέμε πιο οικονομικά, εννοούμε λιγότερο από 200 Ευρώ.

Η Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε πολύ κομψή και στυλάτη στο ταξίδι της στην Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία και οι fans του ladylike στυλ της ερωτεύθηκαν το casual outfit της στο βιντεάκι που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού στο Instagram.

Μπορεί η Kate Middleton να απάντησε σε πέντε ερωτήσεις (συνεχίζοντας το δικό της ιδιότυπο «ερωτηματολόγιο) που αφορούσαν τους γονείς και τη μητρότητα, αλλά κάθε fashionista που «πάτησε» πάνω στο video δεν μπορεί παρά να ερωτεύθηκε το κομψό, μοβ, κασμιρένιο πουλόβερ της, το οποίο ανήκει στο brand John Lewis και είναι ήδη sold out, αλλά και στα κρεμαστά σκουλαρίκια της σε σχέδιο φτέρης. Tα ultra chic κοσμήματα είναι δημιουργία της σχεδιάστριας Catherine Zoraida, μπορείς να τα βρεις εδώ και κοστίζουν λιγότερο από 200 Ευρώ.

Το διακριτικό και κομψό σχέδιό τους τα κάνει κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας και όπως βλέπουμε παρατηρώντας τη Δούκισσα, είναι πολύ κολακευτικά και σε γυναίκες με μακριά μαλλιά τα οποία έχουν αφήσει ελεύθερα.

Άλλη μία εξαιρετική επιλογή αξεσουάρ από την Kate που φαίνεται ξεκάθαρα να έχει βρει τη «φόρμα» της σε ό,τι αφορά το ντύσιμο... ίσως και τη διάθεσή της (μετά την απομάκρυνση της Meghan από το προσκήνιο)!
Δες επίσης: Το 2020 θα κρατάμε τις τσάντες μας με αυτούς του πέντε ανορθόδοξους -αλλά πολύ στυλάτους- τρόπους

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης