House of Fame: Με mini, midnight blue φόρεμα εντυπωσιάζει η Ελένη Φουρέιρα

Για άλλη μια φορά θαυμάσαμε τη λαμπερή και κομψή εμφάνιση της παρουσιάστριας του show!

Με… ανατροπές ξεκινά το αποψινό live του House of Fame μιας και από σήμερα αλλάζουν οι κανόνες της αποχώρησης. Για την ακρίβεια, από εδώ και στο εξής κάθε Παρασκευή βράδυ θα αποχωρούν δύο παίκτες και όχι ένας, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους διαγωνιζόμενους.

Μέχρι να φτάσουμε, όμως, σε αυτό το σημείο της βραδιάς δεν έχουμε παρά να θαυμάσουμε για μία ακόμη φορά την glamorous εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα. Η Ελένη Φουρέιρα μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της σε ακόμα ένα live του House of Fame. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με εντυπωσιακό φόρεμα Roberto Cavalli, συνδυασμένο με κοσμήματα Kessaris και παπούτσια Giuseppe Zanotti.

Το styling επιμελήθηκε ο Γιώργος Καραπέτης και το make up- με το υπέροχο cat eye look-ο Παντελής Τουτουντζής. Τα μαλλιά της Ελένης, με την κοτσίδα που θύμιζε Αμαζόνα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, είναι δια χειρός... Χρήστου Μπαϊραμπά.

Δες στο παρακάτω βίντεο και στην gallery το αποψινό ultra glamorous look της παρουσιάστριας, αλλά και τις προηγούμενες εμφανίσεις της. Θα συμφωνήσεις μαζί μας πως όλα τα looks είναι ένα κι ένα!



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης