Retro Summer Vibes!

Retro Summer Vibes!

 Ταξιδεύουμε νοητά από το αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού μέχρι το «λιμάνι των δελφινιών»!

Kαλοκαιρινή ραστώνη, κρύα λεμονάδα, ηλιόλουστα ραντεβού, βουτιές σε κρυστάλλινα νερά, ανεπιτήδευτη λάμψη και ανέμελη διάθεση. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μοναδικό και φέτος, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, θέλουμε να το ζήσουμε στην πιο λαμπερή και ταυτόχρονα retro εκδοχή του, απολαμβάνοντας και φέρνοντας τη γοητεία της απλότητας στο στυλ και τις στιγμές μας.

Κλείνουμε τα μάτια και μετατρέπουμε τις παραπάνω λέξεις σε εικόνες. Ύδρα ή Πορτοφίνο; Ταξιδεύουμε νοητά από το αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού μέχρι το «λιμάνι των δελφινιών», δηλαδή το ιταλικό ψαροχώρι που μετατράπηκε σε κορυφαίο τουριστικό θέρετρο, προκειμένου να ζήσουμε ένα μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι. Είναι εύκολο να μας φανταστούμε να περιηγούμαστε στα στενά τους, ως stars μίας άλλης εποχής, πιο ρομαντικής, πιο αυθεντικής και ενδεχομένως, πιο chic.

Μαρινιέρες, μονόχρωμα ή καρό cigarette παντελόνια, denim shorts, ριγέ σαλοπέτες, πόλο μπλουζάκια, κομψές φούστες που «αγκαλιάζουν» το σώμα, ανάλαφρα φορέματα, ονειρικά παστέλ και preppy looks με «παιχνιδιάρικες» νότες. Φοράμε τα retro, ολόσωμα μαγιό μας, τα φουλάρια, τα γυαλιά, τα σανδάλια και τις εσπαντρίγιες μας και με τη βοήθεια της νέας γυναικείας συλλογήςTommy Hilfiger, δημιουργούμε looks που χαρακτηρίζονται από μία νοσταλγική θηλυκότητα και φέρνουν στις εμφανίσεις και το καλοκαίρι μας κάτι από τη «μαγεία» των 50s και των 60s.

Υπό τους ήχους του «Blue Suede Shoes» του Elvis Prisley και την ώρα που ο ήλιος δύει, λοιπόν, περιηγούμαστε στα γραφικά στενά των αγαπημένων μας θερινών προορισμών, έστω και νοητά, κάνοντας όνειρα για τις επόμενες στιγμές που θα ζήσουμε. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα βρεθούμε στην Ύδρα ή το μικρό αλλά ονειρικό Πορτοφίνο, ωστόσο, το σίγουρο είναι πως το φετινό καλοκαίρι θα έχει retro «αέρα».

Συνδυάζοντας το σήμερα με το χθες, το μοντέρνο με το retro και ρούχα που είναι κατασκευασμένα από sustainable υλικά και με καινοτόμους μεθόδους παραγωγής, όπως εκείνα της νέας συλλογής Tommy Hilfiger, δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε ό,τι αφορά στο στυλ μας, θα δημιουργήσουμε μοναδικούς στυλιστικούς συνδυασμούς, που με «όχημα» την απλότητα, θα αναδείξουν τις πιο chic, λαμπερές και ταυτόχρονα ανέμελες εκδοχές μας.

Τα χρώματα, τα σοφιστικέ σχέδια, τα υφάσματα, τα μοτίβα. Όλα δένουν αρμονικά αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι, για να μας θυμίσουν πως σε ό,τι αφορά στη διάθεσή μας, κάποιες φορές αρκεί ένας περίπατος σε ένα ηλιόλουστο λιμάνι, μία πόζα με την αγαπημένη μας μαρινιέρα σε κάποιο γραφικό καλντερίμι, για να θυμηθούμε την αξεπέραστη γοητεία της απλότητας.

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα TOMMY HILFIGER, στο tommy.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Φωτογράφος: Πάνος Γιαννακόπουλος

Μοντέλο: Μελίνα Κάππη

Επιμέλεια styling: Ιωάννα Σαλαμούρα

Μαλλιά: Χαρά Τσιαμούλη (Aveda)

Μακιγιάζ: Αγγελική Βασιλά

Το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα Max Factor και τα μαλλιά με προϊόντα Aveda

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το «Club Πολύδροσο», Καψίλη 5, Πολύδροσο Αμαρουσίου, τηλέφωνο 2106842666 και 6944245455.