Το Hôtel Hennes είναι ο fashion προορισμός για να ανακαλύψουμε την πιο στυλάτη εκδοχή μας

Το Hôtel Hennes είναι ο fashion προορισμός  για να ανακαλύψουμε την πιο στυλάτη εκδοχή μας

Αν υπάρχει κάτι που απολαμβάνουμε τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι πως έχουμε τον καιρό «σύμμαχό» μας, οπότε η διάθεσή μας ανεβαίνει και εμείς νιώθουμε πολύ πιο ξέγνοιαστες. Όλα αυτά ενώ οι προσκλήσεις για πάρτι και βραδινές εξόδους, γίνονται πολύ πιο τακτικές, παρακινώντας μας να πειραματιστούμε ακόμη περισσότερο με το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας μας, για να δημιουργήσουμε ξεχωριστές εμφανίσεις. Κατά κάποιον τρόπο, αυτές οι δύο εποχές μας εμπνέουν να καταρρίψουμε τους «άγραφους» κανόνες της μόδας, να δημιουργήσουμε απρόβλεπτους συνδυασμούς, να «παντρέψουμε» μοτίβα, αποχρώσεις, κομμάτια που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν αταίριαστα μεταξύ τους. Διότι ο μοναδικός fashion «κανόνας» στον οποίο θέλουμε να παραμένουμε πιστές την παρούσα περίοδο, είναι αυτός που επιβάλλει η προσωπική μας αισθητική.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Τι μπορούμε να κάνουμε, για να αναβαθμίσουμε τις εμφανίσεις μας, ώστε να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της εποχής; Πώς θα καλλιεργήσουμε το γούστο μας, για να δημιουργήσουμε πρωτότυπες all-day εμφανίσεις, οι οποίες θα μας συντροφεύουν στο γραφείο, το νησί και τις after work εξορμήσεις στην πόλη; Και τέλος, από πού θα αντλήσουμε την αστείρευτη έμπνευση που χρειαζόμαστε, για να φέρουμε στην επιφάνεια την πιο fashion πλευρά μας;

Κι όμως, η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι πολύ απλή, διότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος προορισμός, ένα σημείο εκκίνησης όπου μπορούμε να κάνουμε τις στυλιστικές μας επιθυμίες πραγματικότητα! Και για να τα καταφέρουμε, χρειάζεται απλώς να πραγματοποιήσουμε μία νοητή επίσκεψη στον συναρπαστικό κόσμο του «Hôtel Hennes», εκεί όπου οι κανόνες ανατρέπονται και οι αναπάντεχοι πειραματισμοί έρχονται σε πρώτο πλάνο.

Picture2.jpg

Οι πρωταγωνίστριες του στυλ που μας εμπνέουν να ανακαλύψουμε τη fashion πλευρά μας

Αλήθεια, πόσο ζωτικό θα ήταν για εμάς, να κινούμασταν σε ένα περιβάλλον όπου συχνάζουν καλλιτέχνες, στοχαστές, σπουδαίες και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, ένα περιβάλλον που θα μας παρακινούσε να εξελίξουμε την αισθητική μας, μέσα από μία εποικοδομητική ανταλλαγή ιδεών; Το σίγουρο είναι πως θα είχαμε στη διάθεσή μας αμέτρητες εικόνες και επαναστατικές ιδέες, τις οποίες θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε δημιουργικά για να συνθέσουμε πρωτοποριακά look που θα «έγραφαν» ιστορία.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως μέρη όπως το θρυλικό Chelsea Hotel στο Μανχάταν ή το στούντιο «The Factory» του Andy Warhol, υπήρξαν στο παρελθόν πυρήνες έμπνευσης και δημιουργικότητας, προκαλώντας τάσεις και γυρίζοντας σελίδα στην παγκόσμια μόδα.

Σε ένα τέτοιο μέρος, λοιπόν, μεταμορφώθηκε και η Αθηναϊκή Ριβιέρα, χάρη στην παρουσία δέκα εγχώριων πρωταγωνιστριών του στυλ, οι οποίες γράφουν καθημερινά τη δική τους fashion ιστορία. Η Δανάη Μπάρκα, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Ευγενία Σαμαρά, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Ραφαέλα Ψαρρού, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Σουζάνα Κεγγίτση και η Όλγα Ντάλλα είναι οι «μούσες» που μας συστήνουν το «Hôtel Hennes», φορώντας κομμάτια από την ‘’Spring - Summer 22’’ συλλογή της H&M, παρακινώντας μας να ανακαλύψουμε το ανατρεπτικό fashion icon που βρίσκεται μέσα μας.

Η καθεμιά με τη δική της ξεχωριστή φινέτσα, μας ενθαρρύνει να απαλλαγούμε από στυλιστικές συμβάσεις και να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να νιώθουμε μοναδικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση σε κάθε μας εμφάνιση.

Ευφάνταστες εμφανίσεις που καταρρίπτουν τους «άγραφους» κανόνες της μόδας

Τι χρειαζόμαστε, λοιπόν, για να «απογειώσουμε» τις καλοκαιρινές και τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας; Χρειάζεται να εμπνευστούμε από τις inspiring εικόνες που μας προσφέρουν τα αγαπημένα μας IT-girls και να προσθέσουμε στην ντουλάπα μας τα items που ανταποκρίνονται περισσότερο στο στυλ μας. Τα αέρινα κοκτέιλ φορέματα, τα οποία θα μας συντροφεύουν από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, οι μεταξένιες υφές που θα τυλίγουν τη σιλουέτα μας, οι αριστοκρατικές δαντέλες που θα προσδίδουν ρομαντικές «πινελιές» στα look μας, τα co-ords που θα αποτελούν κάθε φορά την ιδανική απάντηση στην ερώτηση «τι να φορέσω σήμερα», καθώς και οι ντελικάτοι, διαχρονικοί τόνοι του απαλού γκρι και του ανοιχτού μπεζ, είναι τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε ακόμη πιο τολμηρές με τις εμφανίσεις μας.

Παρόλα αυτά, επειδή όλες γνωρίζουμε πως οι λεπτομέρειες είναι αυτές που ξεχωρίζουν ένα απλό, κοινότυπο ντύσιμο από ένα ευφάνταστο look, το οποίο μαγνητίζει τα βλέμματα, καλό θα ήταν να επενδύσουμε και στα σωστά αξεσουάρ. Για παράδειγμα, η πετσέτα θαλάσσης που θα μας «αγκαλιάζει» έπειτα από μία δροσιστική βουτιά στη θάλασσα, τα γυαλιά ηλίου που θα μας χαρίσουν ένα λίγο πιο μυστηριώδες ύφος, η τσάντα που θα μετατραπεί σε μία προέκταση του εαυτού μας και το μπικίνι που θα μας προσφέρει απόλυτη άνεση στην παραλία, είναι τα κομμάτια που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε σε κάθε περίσταση. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι ήδη διαθέσιμα στα φυσικά καταστήματα και στην ιστοσελίδα της Η&Μ, ενώ διαθέτουν την αισιόδοξη, ρετρό αισθητική που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία του «Hôtel Hennes».

Το σίγουρο είναι πως το «Hôtel Hennes» είναι μία εναλλακτική «Χώρα των Θαυμάτων» για τους αυθεντικούς λάτρεις της μόδας, τους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργούν και να ακολουθούν τους δικούς τους στυλιστικούς κανόνες, ο οποίος αποκαλύπτεται μέσα από την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν προσωπικότητες όπως η Gigi Hadid, η Christina «Tinx» Najjar, ο Nelson Tiberghien, η Kiddy Akita Lou, η Jill Kortleve και πολλοί άλλοι. Πρόκειται για έναν φανταστικό κόσμο, όπου μπορούμε να γιορτάσουμε τη μόδα με τους δικούς μας όρους, να αντλήσουμε και να προσφέρουμε έμπνευση, «ντύνοντας» την άνοιξη και το καλοκαίρι μας με τον πιο στυλάτο, απροσδόκητο τρόπο και με τα πιο φωτεινά χρώματα.