Όταν ένα απόγευμα αρκεί για το απόλυτο Xmas shiny boost πριν τα γιορτινά ραντεβού

Όταν ένα απόγευμα αρκεί για το απόλυτο Xmas shiny boost πριν τα γιορτινά ραντεβού

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις, για να σου προσφέρεις ένα αναζωογονητικό shiny boost.

Τα πρωινά που ξυπνάς με τη σκέψη πως το κλείσιμο της ημέρας θα σε βρει καλεσμένη σε κάποιο γιορτινό ρεβεγιόν, είναι πολύ πιο αισιόδοξα από τα υπόλοιπα. Έχεις κάτι να περιμένεις, κάτι γιορτινό το οποίο σε κάνει να ανυπομονείς για τη στιγμή που θα φύγεις επιτέλους από το γραφείο, θα βάλεις τα καλά σου και θα τρέξεις να συναντήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο.

Το ζήτημα είναι, βέβαια, τι θα κάνεις μέχρι τότε, δηλαδή τις ώρες που θα κυλήσουν μέχρι να φτάσεις στο κατώφλι του φιλικού σπιτιού που είσαι καλεσμένη, αφού ξέρεις πως έχεις μπροστά σου έναν «μαραθώνιο» με τις υποχρεώσεις εντός και εκτός γραφείου. Πότε θα προλάβεις να ολοκληρώσεις όλα τα βήματα που απαιτεί η προετοιμασία σου, για να λάμψεις σε αυτό το σπιτικό ρεβεγιόν; Πότε θα προλάβεις να επιμεληθείς τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου και να βρεις τα ρούχα που θα σε κάνουν να λάμπεις;

Κι όμως, ένα απόγευμα είναι αρκετό για να σου προσφέρεις την περιποίηση και την προετοιμασία που επιβάλλει μία τέτοια, χριστουγεννιάτική περίσταση. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις, για να σου προσφέρεις ένα αναζωογονητικό shiny boost, καθώς και τους sparkling «συμμάχους», οι οποίοι θα σου χαρίσουν τα απόλυτα γιορτινά look.

#1 Ξεκίνα με ένα ραντεβού σε κάποιο nail bar για sparkling μανικιούρ

Φεύγοντας από το γραφείο, μην πας απευθείας στο σπίτι σου, άλλα πραγματοποίησε πρώτα μία στάση στο nail bar που πηγαίνεις συνήθως, ώστε να προσφέρεις λίγες στιγμές φροντίδας στα άκρα σου. Ένα άκρως festive μανικιούρ, σε μία διαχρονική, χριστουγεννιάτικη απόχρωση όπως το κόκκινο, το μπορντό και το κυπαρίσσι, συνδυασμένο με μεταλλικές λεπτομέρειες, glitter «πινελιές» και διακριτικά γραμμικά σχέδια, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, για να αναδείξεις τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια που θα ολοκληρώσουν το look σου. Με τη βοήθεια της έμπειρης μανικιουρίστα που θα αναλάβει την περιποίηση των χεριών σου και φυσικά, με μία αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα ανακαλύψεις το γιορτινό σχέδιο που θα «μαγνητίσει» τα βλέμμα στα κοσμήματα που θα φοράς.

1670498323259-232596489-image002.jpg

#2 Επίλεξε ένα σύνολο που σε κάνει να λάμπεις από μέσα προς τα έξω

Αν υπάρχει κάτι που απολαμβάνεις στα σπιτικά γιορτινά ρεβεγιόν, είναι το γεγονός πως μπορείς να φορέσεις ό,τι θες, ακόμη και κάτι πιο extreme. Θα είσαι σε ένα φιλόξενο σπίτι, σε έναν χώρο που θα νιώθεις οικεία, παρέα με πρόσωπα που ξέρεις πως γνωρίζουν καλά πόσο ευρηματική μπορείς να γίνεις με το ντύσιμό σου. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να τολμήσεις εκείνο το λαμπερό, μαύρο φόρεμα που είναι ντυμένο με πούλιες ή την απαλή midi φούστα από μωβ βελούδο, η οποία ταιριάζει άψογα και συνθέτει ένα μοναδικό mix and match σύνολο με το λευκό see-through πουκάμισο και τη λεοπάρ γούνα σου. Για ένα τέτοιο mix and match σύνολο, χρειάζεσαι, βέβαια, και τα κατάλληλα κοσμήματα, τα οποία θα βρεις στη συλλογή Pandora Timeless, η οποία περιλαμβάνει glam, hand finished κοσμήματα από μασίφ ασήμι 925, επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ και πολύτιμους λίθους.

1670498336688-686983244-image003.jpg

#3 Συμπλήρωσε με τα κατάλληλα sparkling αξεσουάρ το γιορτινό σύνολό σου

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως σε ένα festive look, τα αξεσουάρ και δη, τα κοσμήματα, είναι «το Α και το Ω» για να πετύχεις ένα άκρως γιορτινό και κομψό αποτέλεσμα. Πόσο εύκολο είναι, όμως, να επιλέξεις τα κατάλληλα κοσμήματα για ένα σύνολο, από τη μεγάλη συλλογή κοσμημάτων που φυλάς στη μπιζουτιέρα σου, ειδικότερα όταν κάθε κόσμημα συμβολίζει κάτι ξεχωριστό για εσένα; Για να μην μπεις στη διαδικασία, λοιπόν, να επιλέξεις ένα κόσμημα που έχεις βάλει ήδη πολλές φορές στο παρελθόν, μπορείς να επενδύσεις σε ένα καινούργιο, το οποίο θα «σφραγίσει» με φως κάθε στιγμή των φετινών Χριστουγέννων. Πού θα το βρεις; Στην υπέροχη συλλογή Pandora Moments, η οποία διαθέτει σύμβολα, βραχιόλια και δαχτυλίδια, τα οποία αποτυπώνουν τη λάμψη των πιο φωτεινών άστρων του νυχτερινού ουρανού και το βαθύ μπλε του απέραντου γαλαξία!

1670498350910-936830118-image004.jpg

#4 Μία pampering «ιεροτελεστία» για να λάμπεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια

Αφού επιλέξεις το look που θα «αγκαλιάζει» με μοναδικό στυλ τη σιλουέτα σου, αφιέρωσε λίγο χρόνο ώστε να αποφορτιστείς από την ένταση της ημέρας. Πριν μπεις στο ντους, πραγματοποίησε ένα meditation ή μία τεχνική αναπνοών, η οποία θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το στρες. Έπειτα βάλε μία γιορτινή, jazz playlist να παίζει χαμηλόφωνα, άναψε μερικά αρωματικά κεριά και… τρύπωσε στην ντουζιέρα. Μία σπιτική απολέπιση σε όλα το σώμα θα αναζωογονήσει σε βάθος την επιδερμίδα σου, θα την κάνει να… λάμπει από υγεία, ενώ μην παραλείψεις βγαίνοντας από το μπάνιο, να εφαρμόσεις και μία κρέμα σώματος σε μορφή shimmer, η οποία θα της χαρίσει μεγαλύτερη ενυδάτωση και μία βελούδινη, διακριτικά αστραφτερή όψη.

1670498362517-998672138-image005.jpg

#5 Επένδυσε σε ένα festive χτένισμα που θα «απογειώσει» το σύνολό σου

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας hairstylist για να σου χαρίσεις το απόλυτο festive χτένισμα, μέσα σε λίγα λεπτά! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι… πρόσβαση στο ίντερνετ, αφού στο YouTube και το TikTok θα βρεις αναρίθμητα tutorial, τα οποία σου εξηγούν σύντομα, βήμα προς βήμα πώς θα αποκτήσεις το πιο γιορτινό και λαμπερό χτένισμα. Βάλε στην αναζήτηση τις λέξεις κλειδιά, δηλαδή braided headband, bubble pony, twisted braids, half-up και ανακάλυψε πολλές, διαφορετικές εκδοχές των δημοφιλέστερων χτενισμάτων της παρούσας σεζόν. Επίσης, πειραματίσου με hashtag, όπως #christmashairstyles, #christmashairdo, #christmashairdontcare, #hairglitter, #christmashairspecial και μην παραλείψεις να αντλήσεις λίγο ακόμη… sparkling inspo από τις γνωστές YouTubers που ειδικεύονται σε ζητήματα hairstyling.

1670498375020-592080419-image006.jpg

Extra tip: Για να μην πάει στράφι η προσπάθειά σου, αναβάθμισε το χτένισμα που θα τολμήσεις με τα κατάλληλα κοσμήματα, δηλαδή με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα κολιέ ή ένα λαμπερό, περίτεχνο medallion από τη συλλογή Pandora ME, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για εσένα που θες κάθε στιγμή να εκφράζεις δημιουργικά τη μοναδικότητά σου.

Τα γιορτινά ρεβεγιόν δεν είναι μόνο αφορμές για να συναντήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς, αλλά αποτελούν ταυτόχρονα ευκαιρίες για να φέρεις στην επιφάνεια την πιο λαμπερή εκδοχή σου! Ακριβώς για αυτό, όσο επιβαρυμένο και αν είναι το πρόγραμμά σου, εξασφάλισε λίγο χρόνο για… me time, ώστε να σε περιποιηθείς και να μπορέσεις να ανακαλύψεις αυτήν την εκδοχή. Ακολουθώντας τα βήματα αυτής της shiny boost «ιεροτελεστίας» και επενδύοντας σε ένα κόσμημα της Pandora, θα… βρέχει sparkles στο πέρασμά σου!