Αυτές τις γιορτές βρες το δικό σου Noel Joy στο παρά Christmas με την Pandora

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτές τις γιορτές βρες το δικό σου Noel Joy στο παρά Christmas με την Pandora
Lefteris_Partsalis

Τα Χριστούγεννα, που τόσο περιμέναμε, είναι επιτέλους εδώ και αυτή είναι η στιγμή να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου με την απόλυτη εμπειρία shopping σε ένα κατάστημα Pandora

Η περίοδος πριν από τις γιορτές είναι ίσως η πιο εξαντλητική όλου του χρόνου και συχνά, θα πιάνεις τον εαυτό σου να ξοδεύει χρόνο και χρήμα, μόνο για τους άλλους. Σίγουρα το να βρούμε και να προσφέρουμε το σωστό δώρο στους αγαπημένους μας είναι μια από τις πιο χαρούμενες διαδικασίες. Αλλά τι γίνεται με το δώρο που οφείλουμε να κάνουμε σε εμάς τους ίδιους; Αποφάσισα, λοιπόν, να αφιερώσω ένα ολόκληρο απόγευμα στο προσωπικό μου χριστουγεννιάτικο shopping, προσφέροντας την απόλυτη pampering εμπειρία στον εαυτό μου.

Ο πρώτος προορισμός για Xmas shopping που μου ήρθε στο μυαλό, ήταν φυσικά το The Mall Athens. Kαι καθώς πέρασα τις πόρτες του η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με συνεπήρε. Χιλιάδες αναμμένα φωτάκια, στολίδια και χριστουγεννιάτικα δέντρα με έβαλαν σε Xmas mood, κάνοντάς με να ξαναγράψω από την αρχή τη wish list των φετινών γιορτών.

LPR51713.jpg

Το κατάστημα Pandora με υποδέχτηκε με τις γιορτινές βιτρίνες του και τις μοναδικές συλλογές του, επιτρέποντας μου να χαλαρώσω, να αφήσω κάθε υποχρέωση πίσω και βυθιστώ στη μαγεία των γιορτών.

LPR51704.jpg

Όταν το γιορτινό shopping μετατρέπεται στην απόλυτη self care εμπειρία

Όταν βγαίνουμε για jewelry shopping ένα συνήθως είναι το ζητούμενο για μία γυναίκα: Το frosting. Το να δεις, δηλαδή, από κοντά και να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου items, να «στολιστείς» και να αντικρίσεις τη νέα εκδοχή του εαυτού σου, αυτή που έχεις σημειώσει στα New Year's resolutions σου, σε έναν από τους στολισμένους καθρέφτες.

LPR51726.jpg

Την πιο όμορφη και ξεχωριστή εκδοχή σου, αυτή που θα σε γεμίσει δύναμη και αυτοπεποίθηση, για να συνεχίσεις να κατακτάς τους στόχους σου. Και το 2023 θα το κάνεις πραγματικότητα.

LPR51637.jpg

Η Pandora είναι ο πιο δυνατός σου σύμμαχος, αφού ανάμεσα στις συλλογές της θα ανακαλύψεις τα δικά σου αγαπημένα items, τα κοσμήματα, που θα γίνουν το νέο κομμάτι του εαυτού σου και θα εκφάσουν την προσωπικότητά σου. Εσύ τι τύπος είσαι; Μήπως τα all time classics σύμβολα, που συμπληρώνουν τα λαμπερά βραχιόλια Pandora είναι η δική σου επιλογή; Τα μικρά κρεμαστά σκουλαρίκια και οι κρίκοι, που δοκίμασα, μπορούν να κάνουν ιδανικό matching μαζί τους. Το ίδιο και τα διακριτικά δαχτυλίδια, με τις πολύτιμες πέτρες και τα διαφορετικά, neon χρώματα, που θα σε ενθουσιάσουν.

LPR51722.jpg

Τα κολιέ αυτές τις γιορτές φοριούνται σε layering, απογειώνοντας τα λαμπερά looks που θα επιλέξουμε για τις Christmas βόλτες μας και για το βράδυ του ρεβεγιόν. Τα ίδια κολιέ θα γίνουν τα items, που δεν θα αποχωριστείς και μετά τα Χριστούγεννα, θυμίζοντάς σου όλους εκείνους τους στόχους που έβαλες για το 2023. Στη συλλογή Pandora Me το χρώμα διαδέχεται την πολυτέλεια, με τα νέα της σχέδια να αντλούν έμπνευση από τα 90s και 00s. Neon αποχρώσεις, ανατρεπτικά σχέδια και σύμβολα εμπνευσμένα από τα πιο διάσημα emojis του «ψηφιακού μας κόσμου» έρχονται να σε βάλουν σε διάλογο με τον πραγματικό σου εαυτό. Μια σειρά που δημιουργήθηκε από το δυνατά vibes της Gen Z, μιας γενιάς, η οποία έφερε την αυτοέκφραση και τη διαφορετικότητα στο επίκεντρο -και μας έκανε να αναρωτηθούμε για πολλά.

Ο νέος σου, x-mas εαυτός σε περιμένει σε ένα κατάστημα Pandora

Αυτά τα Χριστούγεννα χάρισε στον εαυτό σου ένα μικρό pampering και ακολούθησε το Xmas spirit, που κρύβεται στα καταστήματα Pandora. Δοκίμασε τα κοσμήματα που έχεις ήδη ξεχωρίσει ανάμεσα στις glamorous συλλογές της Pandora και επένδυσε στα πιο διαχρονικά δώρα για εσένα και τους αγαπημένους σου. Μην φοβηθείς να το παρακάνεις και να σε κακομάθεις. Άλλωστε, το αξίζεις. Κάνε, λοιπόν, δικά σου τα λαμπερά κοσμήματα που θα γίνουν η νέα σου εμμονή και το 2023, απογείωσε το sparkly chic style.

LPR51734.jpg

Γεμάτη δύναμη, γεμάτη χαρά και αισιοδοξία για όσα θα φέρει το νέο έτος, που θα πρέπει να σου υπενθυμίσει ότι έχεις και εσύ δικαίωμα να γίνεις το επίκεντρο της χρονιάς και να λάμψεις με τη μοναδικότητά σου. Ακολούθησε τον παλμό, που σου δίνει η Pandora.

LPR51740.jpg