Justin Bieber & Kendall Jenner ανεβάζουν τη θερμοκρασία ποζάροντας για τη Vogue (+φωτός)

Οι δύο νέοι είναι κομμάτι των "κακομαθημένων παιδιών" της showbiz, σύμφωνα με το γνωστό περιοδικο

Το να αποκαλεί κάποιος "κακομαθημένο" δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε κοπλιμέντο, όμως όταν η αμερικανική Vogue αποφασίζει να σε αποκαλέσει έτσι, σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Στο τεύχος Απριλίου, η Anna Wintour αποφάσισε να βάλει το "it crowd του 2015", ή αλλιώς την "αριστοκρατία του Instagram", φωτογραφίζοντας τους Justin Bieber, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Ansel Elgort και Dylan και Hopper Penn, στο... φυσικό τους περιβάλλον.

Τι εννοούμε; Οι celebrities ποζάρουν στο φακό του Mario Testino, καθισμένοι σε ξαπλώστρες ή μέσα σε πολυτελή αυτοκίνητα και περπατούν στους δρόμους του Los Angeles, πίνοντας καφέ και smoothies.

"Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι μπορώ απλά να φορέσω ένα ζευγάρι γυαλιά και να πάω οπουδήποτε - αλλά υποσυνείδητα γνωρίζω πως όταν είμαι στο γυμναστήριο, πρέπει να κρατήσω ενέργεια για να κάνω την απόσταση μέχρι τη μπροστινή θέση της ζωής μου σε 4.5 δευτερόλεπτα, όταν φεύγω", αναφέρει η Kendall για τους paparazzi. Από την άλλη πλευρά, ο Justin Bieber, δηλώνει: "Στην πραγματικότητα, είμαι εσωστρεφής. Αλλά όσον αφορά τις φωτογραφίσεις μόδας, ή το να είμαι στη σκηνή, δεν αισθάνομαι νευρικότητα".

Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο Bieber είναι το πρόσωπο του οίκου Calvin Klein και σύμφωνα με φήμες και η Kendall θα πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια για το συγκεκριμένο brand. Λέτε να τους δούμε να φωτογραφίζονται παρέα σε ακόμη πιο σέξι πόζες;

φωτογραφίες: Vogue

Διαβάστε ακόμα

Αυτό δεν το περιμέναμε: Ποιο είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Βeyoncé;

Αυτό το ζευγάρι είναι αξιολάτρευτο! Τι αποκάλυψε ο David Beckham για τη σύζυγό του;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης