Breaking: Ο Raf Simons αποχώρησε αιφνιδιαστικά από τον οίκο Dior

Ο οίκος έδωσε τα νέα στη δημοσιότητα, μέσω ανακοίνωσης

Ακόμη ένας σχεδιαστής που φεύγει από το γνωστό οίκο. Η καριέρα του Raf Simons στον οίκο Dior φαίνεται πως τελείωσε χθες, καθώς ο οίκος ανακοίνωσε πως ο ίδιος δε θα συνεχίσει ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής του brand, για "προσωπικούς λόγους". Ο Simons, που βρίσκεται στο Dior από το 2012, παρουσίασε την τελευταία του συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 στο Παρίσι, νωρίτερα τον Οκτώβριο και παρά τα ξεχωριστά κομμάτια που παρουσίασε στο catwalk, ήρθε η μέρα της αποχώρησής του.

Rihanna for Dior: Οι φωτογραφίες της καμπάνιας είναι όσο τέλειες περιμέναμε

Σε μια δήλωσή του, ο Simons αναφέρει: "Μετά από πολλή και προσεκτική σκέψη αποφάσισα ν' αφήσω τη θέση μου ως καλλιτεχνικός διευθυντής των γυναικείων συλλογών Christian Dior Couture. Είναι μια απόφαση εντελώς βασισμένη στην επιθυμία μου να αφοσιωθώ σε άλλα ενδιαφέροντα της ζωής μου, ανάμεσά τους το δικό μου προσωπικό brand και τα πάθη που με καθοδηγούν έξω από τη δουλειά μου. Ο οίκος Christian Dior είναι μια υπέροχη εταιρεία και υπήρξε τεράστιο προνόμιο που μου επετράπη να γράψω μερικές σελίδες σε αυτό το σπουδαίο βιβλίο. Θέλω να ευχαριστήσω τον M. Bernard Arnault για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε εμένα, που μου έδωσε την απίστευτη ευκαιρία να δουλέψω σε αυτόν τον πανέμορφο οίκο, περιτριγυρισμένος από την πιο καταπληκτική ομάδα που θα μπορούσε κανείς να ονειρευτεί. Είχα επίσης την ευκαιρία τα τελευταία χρόνια να επωφεληθώ της ηγεσίας του Sidney Toledano. Η στοχαστική, ειλικρινής και γεμάτη έμπνευση διαχείρισή του(οίκου) θα παραμείνει επίσης σαν μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες της επαγγελματικής μου καριέρας".

Στιγμιότυπο από την τελευταία επίδειξη του Raf Simons για τον οίκο Dior, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, στις 2 Οκτωβρίου

Η αποχώρηση έσκασε σαν βόμβα στο χώρο της μόδας, καθώς λίγα μόλις χρόνια έχουν περάσει από την επεισοδιακή έξοδο του John Galliano από το label, το 2011.

Ποιος λέτε να είναι ο διάδοχος;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης