H Irina Shayk γυμνάζεται με το νέο Replay Hyperskin και δηλώνει ενθουσιασμένη

H Irina Shayk γυμνάζεται με το νέο Replay Hyperskin και δηλώνει ενθουσιασμένη

Η Irina Shayk για μια ακόμα φορά έκοψε την ανάσα των ανά των κόσμο θαυμαστών της με τις φωτογραφίες από το γυμναστήριο που ανέβασε στο instagram, αποδεικνύοντας ότι η τέλεια φόρμα δεν είναι μόνο θέμα καλών γονιδίων.

Άνετη, δροσερή και πανέμορφη μέσα στο δικό της REPLAY HYPERSKIN μοιράζεται τη μοναδική αίσθηση διαπιστώνοντας πως « φορώντας το νέο REPLAY HYPERSKIN , η γυμναστική ποτέ δεν ήταν τόσο cool!» ενώ λίγο αργότερα, χαλαρώνοντας, ομολογεί ότι είναι εθισμένη στο νέο της κολάν, «το δεύτερο δέρμα της».

To Replay Hyperskin είναι ένα επαναστατικό προϊόν, κατασκευασμένο από 100% φυσικές ίνες, που ξεχωρίζει από την ελαφριά υφή και τη λειτουργικότητά του.

Το Hyperskin είναι εξαιρετικά ελαστικό: Η Replay δημιούργησε ένα πρωτοποριακόhyperstretch υλικό που εξασφαλίζει 100% ελαστικότητα και εφαρμογή που ακολουθεί κάθε κίνηση του σώματος δίνοντας στο denim μια νέα διάσταση.
To Hyperskin είναι εξαιρετικά ελαφρύ: Προορισμένο για sport χρήσεις, το νέο Hyperskin είναι εξαιρετικά ελαφρύ.Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι παρά την υψηλή αντοχή του υφάσματος, το βάρος του παντελονιού δεν ξεπερνά τα 200gr!

Irina 2 d5126

To Hyperskin είναι «φυσικό» προϊόν: το μοναδικά ελαστικό και ελαφρύ ύφασμα του Hyperskin είναι κατασκευασμένο από 100% φυσικά υλικά και εγγυάται ότι το δέρμα αναπνέει όπως πρέπει κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Απολαύστε εδώ την Irina να γυμνάζεται φορώντας το αγαπημένο της Replay Hyperskin!
#hyperskin #jeansyoucanworkoutin #replayjeans #replay
www.replayjeans.com