Tuki Brando: ο εγγονός του θρύλου

Ο φακός τον λατρεύει. Εσείς; 

Ο γιος της κόρης του βραβευμένου με Όσκαρ Marlon Brando κληρονόμησε την artistic πλευρά του όχι μόνο από τον σπουδαίο ηθοποιό αλλά και από τη γιαγιά του, Tarita Teriipia, που ήταν επίσης ηθοποιός (και με υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα) και είχε και κάτι πιο exotic να καταγράψει στο πλούσιο DNA του λόγω της καταγωγής της από την Ταϊτή. Μόνο που η καλλιτεχνική φλέβα του χτυπάει στο modeling και όχι στην ηθοποιία.

O Tuki, που τον μεγάλωσε η γιαγιά του, ξεκίνησε το modeling στα 16 του όταν ένας ατζέντης τον παρουσίασε στον σπουδαίο φωτογράφο Bruce Weber ο οποίος φωτογράφισε το νεαρό για το ιταλικό L' Uomo Vogue. Ο Tuki δεν πέρασε απαρατήρητος ούτε στον Mario Testino και, σύντομα, όλος ο κόσμος της μόδας γνώριζε το νεαρό που το 2007 έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας της ανδρικής σειράς του Versace.

«Η υποκριτική είναι για τον παππού μου, το modeling είναι για΄μένα» έχει δηλώσει στο παρελθόν ο νεαρός που φέτος, στα 21 του, μεταμορφώνεται σε έναν ιδιόμορφο πειρατή και πολλές ακόμα περσόνες για την καμπάνια των ρολογιών TechnoMarine. Η καμπάνια θα ξεκινήσει τον Μάιο και τα πορτραίτα της θα εμπλουτίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Όσο για την υπόλοιπη ζωή του, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας που τον επέλεξε ανάμεσα στα πρόσωπα που θα την εκπροσωπήσουν, ο Tuki έχει αποφασίσει να σπουδάσει ιατρική και αυτό ακριβώς κάνει όταν δεν ποζάρει σε κάποιον φακό από αυτούς (όλους δηλαδή) που τον λατρεύουν.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης