Το πιο stylish κορίτσι της εβδομάδας: Δες 3 πρόσφατα looks της Τάμτα που μας ενθουσίασαν!

Η στιλίστριά της, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη επέλεξε για εκείνη outfits που στ' αλήθεια λατρέψαμε!

Το casual chic σύνολο που επέλεξε πρόσφατα για την έναρξη των auditions του talent show X- Factor, στη Θεσσαλονίκη, ήταν μάλλον μόνο η αρχή των άψογων εμφανίσεων της αγαπημένης μας Τάμτα. Η τραγουδίστρια βρίσκεται αυτές τις μέρες στη συμπρωτεύουσα και μαζί με τη φίλη της και αγαπημένη στιλίστρια των celebrities, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη διαλέγουν looks που σίγουρα αξίζει να δεις! Εμείς ξεχωρίσαμε τα 3 παρακάτω outfits της και έχουμε να πούμε πως το αγαπημένο μας είναι το τρίτο και πιο παραμυθένιο της σύνολο! Εσένα ποιο σου αρέσει περισσότερο; Πες μας στα σχόλια!

H Τάμτα εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή "ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ" του MEGA φορώντας μωβ fleece γιλέκο "alexandRAINwinter" by Alexandra Katsaiti και φόρεμα H&M. Παρέα με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ευριδίκη μίλησαν για νέα τους συνεργασία που ξεκινά την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στο STAGE LIVE στη Θεσσαλονίκη.

Στη δεύτερη εμφάνισή της φοράει χακί δερμάτινη παντελόνα από τη συλλογή "alexandRAINwinter" by Alexandra Katsaiti, λευκό πουκάμισο και σκουλαρίκια H&M.

Στην τρίτη εμφάνισή της κατά τη διάρκεια του X- Factor, φοράει λιλά top LUXURY COUTURE by Eleni Mastrapa, σκουλαρίκια και βραχιόλι SWASROVSKI, Crystal Hair band ARMANI, SECONDHANDLUX, ζώνη limited edition "alexSANDra on the beach" by Alexandra Katsaiti, maxi τούλινη ροζ-λιλά φούστα SECONDHANDLUX και sneakers Adidas Stan Smith.

Το styling σε όλες τις εμφανίσεις της επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, το μακιγιάζ της η Άντζελα Περδικομάτη και το hair styling ο Τομ Ζώης.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης