new-fashion.gr : Ο νέος τρόπος αγοράς μόδας

new-fashion.gr : Ο νέος τρόπος αγοράς μόδας

Μέχρι πριν λίγα χρόνια ζούσαμε σε έναν κόσμο όπου όταν θέλαμε να ψωνίσουμε έπρεπε να βγούμε έξω, να πάμε μια βόλτα από τα καταστήματα, να δοκιμάσουμε ένα σωρό ρούχα, και ύστερα από αρκετές ώρες να ελπίζουμε πως θα έχουμε βρεί κάτι αρκετά φθηνό που να μας αρέσει.

Όμως με την είσοδο του Internet στη ζωή μας, όλη η διαδικασία του shopping ξεκίνησε να αλλάζει, και πλέον μπορούσαμε να βρούμε τα πάντα με λίγα κλικ, γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα.

Το αποτέλεσμα ήταν να ανοίξουν όλο και περισσότερα νέα καταστήματα Online. Ειδικά στη μόδα, οι προσφορές έχουν γίνει πλέον τόσες πολλές που η σωστή αγορά είναι ξανά μία σχετικά δύσκολη υπόθεση.

Αυτό το πρόβλημα ήρθε να λύσει το new-fashion.gr . Μία νέα σελίδα - οδηγός αγοράς όπου μπορείς να ανακαλύψεις εκατοντάδες χιλιάδες ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και κοσμήματα από τις συλλογές πάνω από 100 ηλεκτρονικών καταστημάτων, προσεκτικά διαλεγμένων, με κριτήρια τις χαμηλές τιμές ή/και την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Αυτό που κάνει το new-fashion.gr να ξεχωρίζει, πέρα από την εξειδίκευση του στον τομέα της μόδας και την τεράστια συλλογή του, είναι η δυνατότητα που σου παρέχει, να φτιάξεις το δικό σου ενιαίο καλάθι, όπου μπορείς να υπολογίσεις τα μεταφορικά έξοδα καθώς και να δημιουργήσεις το δικό σου σύνολο, συγκρίνοντας τα προϊόντα με ένα πραγματικά μοναδικό τρόπο! Και το καλύτερο, δεν χρειάζεται καν να κάνεις εγγραφή.

Μπες στο New Fashion, φτιάξε τη δική σου μοναδική συλλογή και αν το αποτέλεσμα σου αρέσει πολύ, μπορείς να την αποθηκεύσεις και να την ποστάρεις όπου θέλεις, είτε για να την δείξεις ή για να την ξαναβρείς.

img1

Με χιλιάδες σχέδια σε κάθε κατηγορία, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρείς αυτό που ψάχνεις, στο νούμερο σου. Στις μπλούζες ξεχωρίζει η συλλογή με πουλόβερ και φούτερ, ενώ στα παντελόνια την τιμητική τους φαίνεται πως έχουν τα κολάν και τα ζιπ κιλότ. Στα πανωφόρια θα συναντήσεις κυρίως μπουφάν και παλτό, αλλά και αρκετές ζακέτες πολλές από τις οποίες είναι και καλοκαιρινές, για τις κρύες νύχτες. Ειδικά στα πιο καλοκαιρινά ρούχα, θα χαζέψεις με τα φορέματα κάθε λογής και φυσικά με τη τεράστια συλλογή μαγιό. Και επειδή κάθε σύνολο για να είναι ολοκληρωμένο χρειάζεται κοσμήματα αλλά και αξεσουάρ, μην ξεχάσεις να δείς και τα χιλιάδες σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ (ακόμα και τσόκερ) καθώς και την κατηγορία τσάντες, όπου δεν θα ξέρεις τι να πρωτοπάρεις!

Ο νέος τρόπος αγοράς μόδας ονομάζεται new-fashion.gr και απ'ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει.