Ανακαλύψαμε τις made in Greece τσάντες που είναι οι It-bags του φετινού καλοκαιριού

Λέγονται EABAGS και η δημιουργός τους, Έλενα Αθανασίου, ξέρει πως θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες με αυτές.

Πρακτικές belt bags με διπλό, δερμάτινο λουράκι, casual backpacks, κομψές cross body τσάντες με πολλά κουμπώματα και τρουκς, αλλά και μικρές καπιτονέ δημιουργίες, συνθέτουν την συλλογή με τσάντες ΕΑΒAGS. Το «made in Greece» αυτό brand ξεκίνησε το 2013 στη Θεσσαλονίκη και βασίζεται σε μία ιδέα της σχεδιάστριας Έλενας Αθανασίου η οποία είχε όραμα να φτιάξει την «ιδανική τσάντα για κάθε σύγχρονη γυναίκα που λατρεύει την εκλεπτυσμένη αισθητική, αλλά παράλληλα αναζητά κάτι απόλυτα πρακτικό που θα τη συνοδεύσει σε κάθε περίσταση.»

Πέντε χρόνια μετά, βλέποντας την απήχηση που έχει το brand της, αλλά και τις fashionable δημιουργίες της μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι τα κατάφερε να «πιάσει τον στόχο της». Η συλλογή της S/S 2018 βασίζεται σε απλές, minimal γραμμές, συνδυάζει το μοντέρνο με το διαχρονικό και μας δείχνει στην πράξη πως το fashion ρητό «less is more» βρίσκει εφαρμογή και στα αξεσουάρ αυτού του καλοκαιριού. Οι τσάντες της Έλενας αφορούν στη δυναμική, ανεξάρτητη γυναίκα, που ζητά την τελειότητα στο στυλ, αλλά και ένα αξεσουάρ-εργαλείο που θα της «λύνει τα χέρια» ενώ το κρατάει.

Όλα τα σχέδια EABAGS είναι κατασκευασμένα, κυρίως από δέρμα και είναι 100% χειροποίητα ώστε να ικανοποιούν με την ποιότητα και το design τους ακόμα και την πιο απαιτητική «οπαδό» του brand. Γιατί ο μοναδικός τρόπος να ολοκληρώσεις με επιτυχία ένα σύνολο είναι να προσθέσεις σε αυτό τα σωστά αξεσουάρ και η Έλενα Αθανασίου τα δημιουργεί για εσένα!

Δες επίσης: Έχεις polaroid; Αυτές τις φωτογραφίες πρέπει να βγάλεις!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης