Rebel&Confused: Η νέα συλλογή του ελληνικού brand, Hard.Clo, είναι αληθινά «επαναστατική»

Διονυσία Καλαποθαράκου

.... και καθόλου «μπερδεμένη». 

Επιστρέφοντας στις ρίζες της, η εύρεση του εαυτού μας σε χώρους παιδικής ηλικίας είναι πάντα συναρπαστική, η συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018-19 του fashion project Hard.Clo που γεννήθηκε από αυτό το συναίσθημα, χωρίς να ξεχνά όλα τα σύμπαντα που σχετίζονται με αυτό το συναίσθημα. Μια ομάδα νεαρών, με ανασφάλειες ως προς τη σεξουαλικότητά τους βρίσκεται σε μί βίλα με θέα τη θάλασσα και προσπαθούν να ανακαλύψουν και να γνωρίσουν τα πιο κρυμμένα τους μυστικά.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η αγάπη είναι γεμάτη αποχρώσεις, δεν υπάρχει μόνο λευκό και μαύρο, η πραγματικότητα βρίσκεται στις αποχρώσεις του γκρι, στο λευκό και στο ροζ και τίποτα δεν ορίζεται επακριβώς. Ο καθένας πρέπει να βρει τη δική του ισορροπία, χωρίς να εγκαταλείψει την κοινή κρίση... «να είναι επαναστάτης χωρίς να χρειάζεται να παραμείνει μπερδεμένος». Το αισθητικό αποτέλεσμα αυτής της σκέψης μας προσφέρεις λευκά και ροζ φούτερ -κάποια με κουκούλα, κάποια χωρίς- με γραμμένα πάνω στα κυριλλικά λέξεις όπως «χαρά», «αγάπη» και «σειρά 4».

Το brand έχει δημιουργήσει και σκούφους, καθώς και υφασμάτινες shopper bags που μπορείς να κρατήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα φούτερ φοριούνται με shorts, leggings αλλά και μόνα τους ως φόρεμα με ζώνη στη μέση και combat boots. Βρες εδώ το σχέδιο που σου ταιριάζει και δώσε ένα urban street twist σε όλα σου τα σύνολα.

Δες ακόμα: NYFW S/S 2019: Τα looks που ξεχωρίσαμε από τα shows Tibi, DVF, Boss, Prabal Gurung και Escada

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης