Θέλεις να ζήσεις τις πιο απολαυστικές δρομικές εμπειρίες των adidas Runners x Intersport;

Θέλεις να ζήσεις τις πιο απολαυστικές δρομικές εμπειρίες των adidas Runners x Intersport;

Μπορείς κάθε εβδομάδα απλά κλείνοντας δωρεάν τη θέση σου ΕΔΩ.

Εδώ και ένα μήνα, περισσότεροι από 180 runners ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των adidas Runners Athens και της INTERSPORT, απολαμβάνοντας χαλαρό τρέξιμο σε νέες running διαδρομές στα βόρεια και νότια προάστια. Το μεγαλύτερο running community της πόλης και η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών ένωσαν τις δυνάμεις τους και συνεχίζουν να σου προσφέρουν κάθε εβδομάδα τις πιο ξεχωριστές running εμπειρίες.

Κάθε Τρίτη στις 19:00, δίνουμε ραντεβού στο κατάστημα INTERSPORT στη Γλυφάδα (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 100) για EASY RUN στα νότια προάστια, ενώ κάθε Πέμπτη στις 19:00, σημείο συνάντησης είναι το κατάστημα INTERSPORT στο THE MALL ATHENS, για συνεχόμενο τρέξιμο στα βόρεια προάστια. Εσύ θα λείπεις;

2W4A8312 OK Custom

Είτε είσαι αρχάριος στο τρέξιμο είτε πιο έμπειρος δρομέας, ζήσε τη μαγεία του city running παρέα με τους running mates σου, απογείωσε την αυτοπεποίθησή σου και πρόσθεσε τις πιο αυθεντικές running στιγμές στο ενεργητικό σου. Οι captains και οι coaches των adidas Runners Athens θα είναι πλάι σου, σε κάθε σου βήμα, για να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου.

Σύμμαχος σου σε κάθε σου run, είναι το adidas Ultraboost 19, με νέο σχεδιασμό που προσφέρει απόλυτη επιστροφή ενέργειας. Σε κάθε ραντεβού των adidas Runners Athens και της INTERSPORT, έχεις την δυνατότητα να το τεστάρεις στο run σου και να νιώσεις κι εσύ REBOOSTED. Ανακάλυψέ το στα καταστήματα αλλά και στο eShop της INTERSPORT και επαναπροσδιόρισε το τρέξιμό σου!

2W4A8290 OK Custom

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή Runtastic, κάνε join στο Group των adidas Runners Athens, δες αναλυτικά τα εβδομαδιαία sessions των adidas Runners Athens και της INTERSPORT, και κάνε εντελώς δωρεάν την εγγραφή σου σε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

Κάνε join στο Facebook Group των adidas Runners Athens αλλά και στο Facebook page της INTERSPORT για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

#adidasRunnersAthens

#exoumetoidiopathos

2W4A8943 OK Custom