Δείξε του τον ώμο σου

Είναι πέντε και οικονομικά και δεν έχετε παρά να διαλέξετε.

Ένα από τα μεγαλύτερα trends για φέτος το καλοκαίρι είναι τα φορέματα με έναν ωμό έξω. Ό,τι πρέπει για να δείξεις την γυμνασμένη σας πλάτη -τι ιδρώτα χάσατε όλο το χειμώνα στα γυμναστήρια άλλωστε- αλλά και το υπέροχο μαύρισμα σου. Αλλά για να μην μοιάζεις με μπουζουκλού, δεν θα επιλέξεις όποιο one shoulder dress βρεις πρώτο μπροστά σου. Και για αυτό το λόγο θα σε βοηθήσουμε με τις οικονομικές προτάσεις μας, να διαλέξεις το πιο όμορφο φόρεμα με έναν ώμο που να ταιριάζει στο στυλ σου.

Το απλό one shoulder dress (Dorothy Perkins)

Το πιο απλό και ταυτόχρονα σικ φόρεμα με έναν ώμο που μπορείς να διαλέξεις. Μπορείς να το φορέσεις με μπαρέτες το πρωί αλλά και με ένα ζευγάρι heels το βράδυ, με την ίδια ευκολία. Χρώμα που ταιριάζει ακόμα και σε εσένα που δεν έχεις μαυρίσει ακόμα τόσο.

Το ιδανικό χρώμα για το μαύρισμα σου (Bank Fashion)

Όλες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κοραλλί ταιριάζουν τόσο στα μαυρισμένα σώματα. Αυτό το φόρεμα θα αναδείξει τις καμπύλες σου και με ένα ζευγάρι σανδάλια σε μεταλλική απόχρωση θα σε δείξει πιο στιλάτη από ποτέ.

Αρχαιοελληνικό στυλ (Modcloth)

Πως θα μπορούσαμε να μιλάμε για one shoulder dresses αν δεν δείχναμε ένα τέτοιο φόρεμα. Το greek chic όπως λένε και οι ευρωπαίοι αντιπροσωπεύει την απόλυτη κομψότητα και με αυτό το υπέροχο φόρεμα και ένα ζευγάρι αρχαιοελληνικά σανδάλια, θα μοιάζεις με ολύμπια θεά.

Σέξι δαντέλα (Shop Akira)

Και τον έναν ώμο έξω και ημιδιάφανη δαντέλα που θα σε δείχνει πιο σέξι από ποτέ. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μαύρα converse για να δείξεις πότο tomboy είσαι.

Το κλασικό φλοράλ (Ax Paris)

Είναι φλοράλ και το απαιτεί το καλοκαίρι. Ντραπέ λεπτομέρειες που αγκαλιάζουν τις καμπύλες σου και στενή μέση που θα σε αδυνατίζει. Ένα ζευγάρι pumps σε nude απόχρωση και είσαι έτοιμη για την βραδινή σου έξοδο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης