Gypsy Heart: Aυτή η collection ρούχων μας οδηγεί να εξερευνήσουμε την ασυμβίβαστη πλευρά μας

Διονυσία Καλαποθαράκου

Η νέα συλλογή του ελληνικού brand RIEN μόλις κυκλοφόρησε και σε προκαλεί να υιοθετήσεις την ελευθερία, την τόλμη και το μυστήριο της τσιγγάνικης ζωής.

Η νέα κολεξιόν «La Gitane» (aka η «Τσιγγάνα»), του brand Rien by Penny Vomva είναι μία νότα ελευθερίας που θα σου φτιάξει τη μέρα, τη διάθεση και θα σε κάνει να ανυπομονείς ακόμα περισσότερο να βγει από το σπίτι και να υποδεχθείς το ελληνικό καλοκαίρι.

Η σχεδιάστρια Πέννυ Βόμβα, το πρόσωπο πίσω από το fashion label «Rien», έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίζει την ταυτότητα του brand με κάθε νέα συλλογή και να εντυπωσιάζει με την εφευρετικότητά της. Αυτή, λοιπόν, η «τσιγγάνικη» collectionδεν αποτελεί εξαίρεση, αφού και αυτή τη φορά, η σχεδιάστρια προτρέπει κάθε σύγχρονη γυναίκα, να ακολουθήσει ένα ξεχωριστό ταξίδι μέσα από τη μόδα αλλά και να «δανειστεί» από τον τσιγγάνικο τρόπο ζωής αυτό που χρειάζεται: την ελευθερία, την ανεμελιά και το πάθος για νέες εμπειρίες.

Όπως μαρτυρά και το ίδιο της το όνομα, «La Gitane» στα γαλλικά σημαίνει τσιγγάνα και η συλλογή αποτελείται από one of a kind pieces, που αποπνέουν ένα bohemian je ne sais quoi. Εμπριμέ και υφαντά από πολυτελή γαλλικά υφάσματα, prints που κάνουν τολμηρό mix & match, νέες trademark τσάντες και pouches, αλλά και μαγιό, φτιαγμένα για πρώτη φορά με rib ύφασμα, συνθέτουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο maximal και στο minimal.

Playsuits, jumpsuits, shirt dresses, bermuda shorts, παντελόνια, κιμονό, φούστες και φορέματα «χορεύουν» με κάθε κίνηση του σώματος και κινούνται σε απόλυτη χρωματική αρμονία ανάμεσα σε ρομαντικά pastels, γήινα nudes, σαγηνευτικά μονόχρωμα και prints που κάνουν το μάτι να ταξιδεύει και αν κάτι χρειαζόμαστε αυτήν την «περίεργη» περίοδο είναι να ταξιδέψουμε μέσα από τις εικόνες, τη μόδα και το στυλ!
Info: www.rien.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης