Tα mirror selfies αναβαθμίστηκαν και κατακλύζουν το Instagram

Διονυσία Καλαποθαράκου

H πιο ενδιαφέρουσα και δημιουργική εκδοχή της «αυτοφωτογράφησης» είναι πλέον trend.

Tα mirror selfies ίσως είναι τα πιο διαδεδομένα είδη selfies που υπάρχουν. Και αυτό γιατί όλες έχουμε σταθεί κάποια στιγμή μπροστά στον καθρέπτη της ντουλάπας μου και έχουμε τραβήξει φωτογραφία το είδωλό μας μέσα στα καινούργια του ρούχα. Όλες έχουμε μπει στον πειρασμό να ανεβάσουμε ένα Instagram story με το #ootd μας (aka Outfit Of The Day) και όλες έχουν τραβήξει κοντινό μας για να στείλουμε στην κολλητή μας τα μαλλιά, το μακιγιάζ μας, ακόμα και τα νέα μας σκουλαρίκια. Αυτού του στυλ όμως οι αυτοφωτογραφήσεις μπροστά σε καθρέπτη γνωρίζουν μία νέα «άνθηση» στον αγαπημένο μας τόπο κοινωνικής δικτύωσης.

Με μία μικρή και άκρως ενδιαφέρουσα παραλλαγή. Ο καθρέπτης μέσα στον οποίο βγάζουμε τη selfie μας δεν χρειάζεται πλέον να είναι στατικός και να βρίσκεται σε κάποιον εσωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Το Instagram trend προτρέπει τις Influencers να τοποθετήσουν έναν μικρότερο οβάλ ή στρογγυλό καθρέπτη, έξω στη φύση και να τραβήξουν μέσα σε αυτόν τη φωτογραφία τους με background όχι τους πίνακες και τον τοίχο τους, αλλά δέντρα, βότσαλα, θάλασσες και αγρούς.

Το τελικό αποτέλεσμα, όπως βλέπεις και από αυτά τα δύο posts, θυμίζει περισσότερο πίνακα ζωγραφικής και εικαστικό δρώμενο και λιγότερο ανάρτηση, πράγμα το οποίο μόνο καλό το λες και για την αισθητική μας αλλά και για το account μας αν αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε την Insta-τάση! Πάρε τον καθρέπτη που μπορείς να μεταφέρεις πιο εύκολα από τον χώρο σου (κατά προτίμηση έναν με ωραία κορνίζα) και στην επόμενη εξόρμησή σου στη φύση μην ξεχάσεις να φωτογραφηθείς μαζί του. Τα likes θα πέσουν βροχή!
Δες επίσης: Δέκα ζευγάρια mules που θα σε κάνουν να ξεχάσεις όλα τα άλλα καλοκαιρινά παπούτσια

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης