Ipanema: Τρεις λόγοι που αξίζουν οπωσδήποτε μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου

Ipanema: Τρεις λόγοι που αξίζουν οπωσδήποτε μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου

Ο βασικός λόγος που κάθε καλοκαιρινή συλλογή Ipanema αγαπιέται τόσο πολύ από το κοινό, είναι γιατί καταφέρνει να συγκεντρώνει όλα τα κορυφαία trends στον χώρο των υποδημάτων, κάτι που ισχύει και φέτος. 

Αν κάποιος με ρωτούσε τι ήχο κάνει το καλοκαίρι, θα του απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη πως πρόκειται για το μελωδικό flip flop που κάνουν οι σαγιονάρες μου, ενώ βηματίζω προς το ξύλινο beach bar ή σεργιανίζω στο λιθόστρωτο στενό κάποιου νησιού, παρέα με τις φίλες μου. Μοιάζει κάπως παράξενο όμως, αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος θα μπορούσε όντως να είναι το soundtrack του δικού μου καλοκαιριού. Διότι από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, το καλοκαίρι δεν πηγαίνω πουθενά χωρίς τις σαγιονάρες μου.

Κάθε χρόνο, ήδη από την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, αρχίζω να ψάχνω σε βιτρίνες, περιοδικά και online καταστήματα, το ζευγάρι που θα οδηγήσει τα βήματά μου σε ένα ακόμη περιπετειώδες καλοκαίρι. Αφού ενημερωθώ αναλυτικά για τις κυρίαρχες τάσεις στον χώρο των υποδημάτων και ζητήσω μία διεξοδική άποψη από τις φίλες μου στην ομαδική συνομιλία μας στο Messenger, συνήθως καταφέρνω να καταλήξω στην τελική τριάδα.

image020

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω γιατί μπαίνω κάθε καλοκαίρι σε αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία, καθώς τα τελευταία δέκα χρόνια καταλήγω πάντα στο ίδιο brand, δηλαδή την Ιpanema, που αποτελεί τον ορισμό του καλοκαιριού, της ζωντάνιας, του ήλιου και του κεφιού. Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, γιατί οι αυθεντικές βραζιλιάνικες σαγιονάρες έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, παρακάτω έχω συγκεντρώσει τους λόγους που θα σε πείσουν να τις προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου.

image021

#1 Όλες οι κορυφαίες τάσεις σε flip flops και πέδιλα μόνο σε μία συλλογή

Ο βασικός λόγος που κάθε καλοκαιρινή συλλογή Ipanema αγαπιέται τόσο πολύ από το κοινό, είναι γιατί καταφέρνει να συγκεντρώνει όλα τα κορυφαία trends στον χώρο των υποδημάτων, κάτι που ισχύει και φέτος. Για μία ακόμη χρονιά, οι έντονες, αισιόδοξες μονοχρωμίες, όπως το κοραλλί, το κίτρινο, το κόκκινο, το τιρκουάζ και το πετρόλ, έχουν την «τιμητική» τους, ενώ συναντάμε και πιο ήσυχους ή γήινους τόνους, όπως εκείνους της πούδρας, του χαλκού, του μπεζ και του μαύρου.

image022

Όπως και να έχει, τα μοντέρνα, νεανικά prints είναι αυτά που «κερδίζουν» τις εντυπώσεις, με τα λεπτεπίλεπτα φλοράλ, τα γραμμικά μοτίβα, τις πρωτότυπες διχρωμίες και τα εντυπωσιακά σχέδια, που είναι εμπλουτισμένα με ιδιαίτερες αποχρώσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ανεξάρτητα από το στυλ ή την αισθητική σου, στη νέα συλλογή της Ipanema θα βρεις τώρα ένα ζευγάρι που θα σε εκφράζει απόλυτα και θα «ντύσει» τα βήματά σου με μοδάτες «πινελιές».

image023

#2 Ευφάνταστα σχέδια, σαγιονάρες με φάσα και μοντέρνα flat πέδιλα

Κακά τα ψέματα. Μπορεί οι κλασικές, διαχρονικές σαγιονάρες με τη διχάλα να έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, ωστόσο, ανά περιόδους χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό, ένα πρωτότυπο σχέδιο που θα δημιουργήσει το απόλυτο twist στις εμφανίσεις σου.

image024

Αυτό ακριβώς το «twist» μπορείς να βρεις και στη νέα συλλογή της Ipanema, η οποία εκτός από τα αγαπημένα σου flip flops, περιλαμβάνει χρωματιστές σαγιονάρες με φαρδιά ή στενή φάσα και κομψά flat πέδιλα, τα οποία θα συνοδεύουν τα βήματά σου από νωρίς το πρωί στο γραφείο, μέχρι αργά το βράδυ στους after work βόλτες με τις κολλητές σου στην πόλη. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βρεις το ζευγάρι που θα «απογειώσει» τα βήματά σου.

image025

#3 Ενισχύουν την προσπάθειά μας για ένα αισιόδοξο, «πράσινο» μέλλον

Ο συγκεκριμένος λόγος με κάνει και αισθάνομαι περήφανη, κάθε φορά που κυκλοφορώ στην πόλη με τις καινούργιες μου σαγιονάρες. Διότι οι σαγιονάρες μου, όπως και όλη η φετινή συλλογή της Ipanema, είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ φέρουν διεθνείς πιστοποιήσεις.

image026

Στηρίζοντας έμπρακτα το όραμα της βιωσιμότητας και συνδυάζοντας τη μόδα με τον σεβασμό προς το περιβάλλον, οι αγαπημένες μας σαγιονάρες ενισχύουν την παγκόσμια προσπάθεια που γίνεται για την προστασία του περιβάλλοντος και για ένα «πράσινο», πιο αισιόδοξο μέλλον, ενώ μας παρακινούν να γίνουμε μέρος αυτού του τεράστιου κινήματος, με τον πιο στυλάτο τρόπο.

image027

Οι παραπάνω λόγοι εξηγούν σίγουρα το γιατί τα υποδήματα της νέας collection της Ipanema, αξίζουν μία θέση στη βαλίτσα των καλοκαιρινών σου διακοπών. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως προσθέτοντας ένα ζευγάρι στη δική σου συλλογή, θα διαπιστώσεις από πρώτο χέρι πως στην Ipanema θα βρεις το απόλυτο παπούτσι της σεζόν!



Ακολουθήστε την IPANEMA στο Facebook και το Instagram, για να είστε συνεχώς ενημερωμένες. Μπείτε στο https://www.adamsshoes.gr/, για να απολαύσετε ακόμη περισσότερα σχέδια.

Για περισσότερες πληροφορίες

Αθήνα, 210 90 24 435

Θεσσαλονίκη, 2310 682 222

Κύπρος, 357-22-346151