Εορταστικά ψώνια στο Smart Park; Από εμάς είναι ΝΑΙ!

Εορταστικά ψώνια στο Smart Park; Από εμάς είναι ΝΑΙ!

Ψώνια με χιόνια στο Smart Park!

Φέτος τα Χριστούγεννα στο Smart Park φιλοξενείται ένα φιλόδοξο και πρωτότυπο project: η καθημερινή τεχνητή χιονόπτωση σε όλο τον υπαίθριο κεντρικό διάδρομο του Εμπορικού Πάρκου καθώς και άλλες μικρές καθημερινές εκπλήξεις δραστηριοτήτων σε διάφορα σημεία του πάρκου!

Η εκτεταμένη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στους πεζόδρομους του κέντρου, το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με το μαγικό Χωριό στην κεντρική πλατεία και όλα τα δέντρα του Πάρκου ντυμένα με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, θα αποτελούν για τους επισκέπτες ένα γιορτινό αξιοθέατο μέσα στο οποίο θα περιηγούνται, απολαμβάνοντας τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Λόγω του υπαίθριου χαρακτήρα του, το Smart Park αποτελεί μία ασφαλή επιλογή για Χριστουγεννιάτικα ψώνια κάτω από τον καθαρό αέρα. Επιπλέον, απλώνοντας την εορταστική εμπειρία των επισκεπτών σε όλη την διάρκεια της ημέρας και σε μεγάλη επιφάνεια, αποφεύγουμε το συνωστισμό έτσι ώστε να απολαύσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων με ασφάλεια!

  1. Το κέντρο έχει ήδη στολιστεί και έχει εγκατασταθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το μαγικό Χριστουγεννιάτικο χωριό. Κάθε δύο λεπτά, από την κορυφή του Δέντρου πέφτει χιόνι πάνω στο χωριό ενώ από την ηχητική εγκατάσταση ακούγεται Χριστουγεννιάτικη μουσική. Η εγκατάσταση θα παραμείνει στο Smart Park μέχρι το Σάββατο 8/1/22
  1. Από 10/12 έως και 31/12, όλες τις ημέρες λειτουργίας των καταστημάτων θα γίνεται τεχνητή χιονόπτωση στον κεντρικό διάδρομο του κέντρου. Η χιονόπτωση θα γίνεται κάθε μία ώρα από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 20.00 το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης θα υπάρχει DJ performer που θα παίζει Χριστουγεννιάτικη μουσική και θα δημιουργεί μαγική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
9C edited copy

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το Smart Park βρίσκεται στα Σπάτα, δίπλα στο εκπτωτικό χωριό McArthurglen.

Η πρόσβαση από τα περισσότερα προάστια της Αττικής είναι μόλις 10´-15’ λεπτά μέσω Αττικής οδού

Περισσότερες πληροφορίες στο www.smartpark.com.gr