Δείτε φωτογραφίες από τη νέα καμπάνια της Monsoon

Το mega brand που αγαπάτε και η συγκλονιστική καμπάνια.

Μία ακόμη υπέροχη καμπάνια από τα μοναδικά Monsoon με πρωταγωνιστές την πανέμορφη Maryna Linchuk και τη νέα must have νοσταλγική και σικάτη συλλογή των Monsoon! Με φόντο την απλότητα της φύσης, τo supermodel από τη Λευκορωσία, φωτογραφίζεται από τον Andreas Sjodin για τις ατμοσφαιρικές, γεμάτες θηλυκότητα εικόνες της καμπάνιας φορώντας τα key pieces που θα μας ταξιδέψουν με στυλ στη νέα νοσταλγική περιπέτεια των Monsoon για το Χειμώνα!

Το περιζήτητο supemodel Maryna Linchuk, με έντυπωσιακό βιογραφικό και εξώφυλλα στα περιοδικά Harper's Bazaar και Vogue, είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας Monsoon για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2011.

Η νέα καμπάνια, φωτογραφημένη από τον καταξιωμένο Σουηδό φωτογράφο Maryna Linchuk, αποπνέει θηλυκότητα και ομορφιά εστιάζοντας στην απλότητα της φύσης. Με φόντο την εξοχή, η νοσταλγική περιπέτεια ξεκινά στο δάσος με φθινοπωρινά χρώματα και πεσμένα φύλλα και καταλήγει στο ειδυλλιακό τοπίο μιας λίμνης.

Με την Maryna να φοράει εντυπωσιακά μπατίκ φορέματα και φόρμες, τουΐντ φορέματα, κάπες, παλτό και πλεκτά ponchos ,η καμπάνια αντικατοπτρίζει τη νοσταλγική ατμόσφαιρα της νέας συλλογής. Κομψή, με πλούσια χρώματα, μοντέρνες σιλουέτες και vintage glamour η νέα χειμωνιάτικη συλλογή των Monsoon εντυπωσιάζει ευχάριστα και αυτή τη σεζόν.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης