Στα παρασκήνια της νέας φωτογράφισης της σχεδιάστριας Ρίτας Αττάλα

Βρεθήκαμε στη φωτογράφιση της νέας συλλογής της ανερχομένης εταιρίας «RATT» της σχεδιάστριας Ρίτας Αττάλα.

Η Ρίτα Αττάλα δεν μας είναι άγνωστη, καθώς ασχολείται με την μόδα αρκετά χρόνια και έχει παρουσιάσει τη δουλειά της πολλές φορές στο ελληνικό κοινό. Χθες πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση της νέας της συλλογής για τον επόμενο χειμώνα της εταιρίας της «RATT» και το Queen.gr δε θα μπορούσε να λείψει.

Πίσω από το φακό βρέθηκε ο πολυσχιδής Τάσος Σοφρονίου άρτι αφιχθείς από τη Γενεύη, όπου και σχεδίασε τα κοστούμια για την τελευταία παράσταση του διεθνή χορογράφου Αντώνη Φονιαδάκη σε συνεργασία με το Ballet du Grand Théâtre de Genève, ενώ το μακιγιάζ και τα χτενίσματα των μοντέλων επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Βασίλης Στρατηγός με τον συνεργάτη του Δημήτρη Χριστοδούλου. Τι προτείνει, όμως, η «RATT» για τον επόμενο χειμώνα;

Δημιουργίες που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα, σε έντονα γραμμικές φόρμες που χαρακτηρίζονται από πολυμορφικότητα και μια 24/7 διάθεση. Η σύγχρονη γυναίκα δεν έχει χρόνο –αλλά και μεγάλο budget- για να έχει στη διάθεσή της μια γκαρνταρόμπα με ρούχα βραδινά, πρωινά, γραφείου κ.λ.π. Η RATT, λοιπόν, έρχεται να καλύψει αυτήν ακριβώς την ανάγκη της Ελληνίδας με δημιουργίες που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μακριά αλλά και κοντά φορέματα, κολάν, λεπτομέρειες με φερμουάρ, παλτό, πουκαμίσες αλλά και ολόσωμες φόρμες έρχονται να ντύσουν την γυναίκα, όπως τη φαντάζεται η Ρίτα Αττάλα, μια γυναίκα δυναμική, αυτόνομη και κομψά σεξουαλική.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης