Ο Tom Ford ορθοπόδησε

Αυτή τη φορά η νέα συλλογή του Tom Ford παρουσιάστηκε στο Λονδίνο αποσπώντας θετικές κριτικές.

Για άλλη μια φορά δεν έχουμε φωτογραφίες να σας δείξουμε από τη νέα συλλογή του Tom Ford για τον επόμενο χειμώνα που παρουσίασε στο πλαίσιο της λονδρέζικης εβδομάδας μόδας το σαββατοκύριακο, καθώς και πάλι την έδειξε κεκλεισμένων των θυρών, φαίνεται όμως πως αυτή τη φορά κατόρθωσε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ενώ, λοιπόν, η πρώτη του συλλογή απέσπασε διθυραμβικά σχόλια, η συλλογή του για την άνοιξη που έρχεται και παρουσιάστηκε το Σεπτέμβριο δεν κατάφερε να αποσπάσει κολακευτικά άρθρα με τους κριτικούς μόδας να την κατακεραυνώνουν. Αυτήν τη φορά, όμως, ο ταλαντούχος Tom Ford φαίνεται πως κατάφερε να εντυπωσιάσει.

Μπότες μέχρι το γόνατο, σουτιέν από δέρμα κροκοδείλου, animal prints, πολύτιμα δέρματα και γούνες, δημιουργίες σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, μακριές τουαλέτες με έναν ώμο και χρυσές ζώνες που τραβούν τα βλέμματα είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας αυτής συλλογής που ναι μεν ακόμη έχει έντονες τις επιρροές της πολύχρονης παραμονής του κυρίου Ford στον οίκο Gucci αλλά παρουσιάστηκαν με το δικό του twist. Προς το παρόν μπορείτε μόνο να τις φανταστείτε, όμως σε λίγους μήνες θα τις απολαύσουμε αποκλειστικά κα πάλι από τη Vogue.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης