Στις πρόβες του «Ρωμαίος & Ιουλιέττα» με δημιουργίες Celia Kritharioti

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Ρωμαίος & Ιουλιέττα» βρεθήκαμε στα παρασκήνια από τις εντατικές πρόβες στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Την Τετάρτη στις 9 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και για πέντε παραστάσεις μέχρι τις 13 Μαΐου το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα παρουσιάσει την αιώνια και διαχρονική ιστορία αγάπης του «Ρωμαίος & Ιουλιέττα» σε χορογραφία του διευθυντή του Ρενάτο Τζανέλλα. Βασισμένο στο θεατρικό έργο του William Shakespeare αυτή είναι η τρίτη δουλειά του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για την καλλιτεχνική περίοδο που διανύουμε και η πρώτη τους συνεργασία με τον οίκο Celia Kritharioti.

Τα κοστούμια, λοιπόν, σε αυτήν την παραγωγή τόσο των πρωταγωνιστών όσο και του υπόλοιπου μπαλέτου επιμελήθηκε το atelier του οίκου Celia Kritharioti Haute Couture και εμείς χθες είχαμε την ευκαιρία να τα θαυμάσουμε σε μια από τις τελικές πρόβες.

Σε μια παστέλ χρωματική αρμονία η Σήλια κατόρθωσε να μεταφέρει μοναδικά με τις δημιουργίες της το ρομαντισμό και την ατμόσφαιρα της εποχής των Καπουλέτων και των Μοντέγων στη Βερόνα του σήμερα. Διαφάνειες, διακριτικό πουά και ρούχα με υπέροχα κεντήματα του γαλλικού Atelier de Broderie Lesage είναι μόνο μερικά από όσα πρόκειται να απολαύσουμε στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την επόμενη εβδομάδα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης