To Μost Chic υπόσχεται το πιο stylish καλοκαίρι

Γωγώ Φούντα

Και είναι μόνο ένα κλικ μακριά!

Το Most Chic επιστρέφει, ανανεωμένο, καλοκαιρινό και... άκρως διαδικτυακό. Με ένα μόνο κλικ αποκτήστε υπέροχες δημιουργίες ελλήνων σχεδιαστών στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν αποστολή στο σπίτι.

Τα ξύλινα βραχιόλια με τυρκουάζ και κοράλλια της Vassilias μετατρέπουν τις απλές καλοκαιρινές εμφανίσεις σας σε fashion statements δίνοντας μία νότα glamour και δροσιάς, ενώ συνδυάζονται με όλα σας τα ρούχα και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Τα 'magic' mushrooms και τα υπέροχα ψάρια του Huffy υπόσχονται να σας βάλουν για τα καλά στο κλίμα του καλοκαιριού, ενώ η σειρά "drops" σε καλοκαιρινά χρώματα, δίνει μία νότα επισημότητας αποφεύγοντας την υπερβολή και διατηρώντας τη δροσιά και την απλότητα της εποχής.

Τέλος, τις boho εμφανίσεις σας επιμελούνται τα βραχιόλια LITO και τα ethnic κοσμήματα της Sarah Spiridou. Εκτός φυσικά από κοσμήματα, θα βρείτε τεράστια ποικιλία αξεσουάρ, όπως υπέροχες καλοκαιρινές τσάντες στο χρώμα της μέντας και της άμμου, Rien, τις οποίες μπορείτε να τις κρατήσετε από το γραφείο μέχρι την παραλία, αλλά και πολλά ενδιαφέροντα αντικείμενα για να ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο.

Μπείτε σε καλοκαιρινή διάθεση με αξεσουάρ που θα λατρέψετε, στην www.most-chic.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης