O David Beckham ποζάρει και πάλι για τα H&M (φυσικά γυμνός)

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες backstage φωτογραφίες από τη νέα φωτογράφηση του David Beckham για τα H&M.

 

H είδηση με τίτλο «Ο David Beckham γυμνός» δεν ακούγεται τόσο καινούργια, καθώς και πριν την συνεργασία του με τα H&M οι απανταχού fans του μπορούσαν να τον απολαύσουν με εσώρουχα στις φωτογραφίες του που υπάρχουν στο διαδίκτυο (μην ξεχνάτε πως έχει ποζάρει και για τα εσώρουχα Emporio Armani).

Παρόλο, όμως, που το θέαμα δεν είναι πρωτόγνωρο, κάθε φορά που μας έρχεται mail που ο τίτλος του περιέχει τις λέξεις «David Beckham» και «γυμνός» σπεύδουμε αμέσως να πατήσουμε το link. Προφανώς το ίδιο κάνουν και εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι και για αυτό το megabrand H&M συνεχίζει τη συνεργασία μαζί του λανσάροντας μια νέα σειρά εσωρούχων που εκείνος υπογράφει σχεδιαστικά και φυσικά προωθεί πρωταγωνιστώντας στην καμπάνια τους.

Χθες κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για τη χειμωνιάτικη αυτή καμπάνια μέσω των επισήμων λογαριασμών του H&M σε facebook και twitter μαζί με ένα συνοδευτικό βίντεο λίγων δευτερολέπτων, που όμως είναι αρκετό για να τον ερωτευτούμε και πάλι.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε επίσης:

Andrej Pejic: σχεδόν ολόγυμνος στις σελίδες της βραζιλιάνικης Vogue

Δείτε ολόγυμνο τον sexy βρικόλακα του True Blood

Game of Thrones: O βασιλιάς (Robb Stark) είναι γυμνός

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης