Breeze Popsicles: Η νέα σειρά ρολογιών που μας φτιάχνει την διάθεση

Σε pop αισθητική και έντονα χρώματα

Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, και την ημέρα να μεγαλώνει, η διάθεσή μας είναι ολοένα και καλύτερη και αυτό βγαίνει και στο στυλ μας! Feelgood κομμάτια, σε έντονα χρώματα βγαίνουν από την ντουλάπα και έρχονται να αντικαταστήσουν τα βαριά, χειμωνιάτικα outfits μας.

Με full ανοιξιάτικη διάθεση και τα ρολόγια της Breeze έρχονται να κάνουν τις εμφανίσεις μας πιο pop και χαρούμενες. Η ολοκαίνουργια σειρά Popsicles προτείνει τα πιο pop ρολόγια της σεζόν, και τα έχει όλα!

Υπέροχα, χαρούμενα, φωτεινά χρώματα που σε ανανεώνουν κάθε φορά που κοιτάς την ώρα, αλλά και μία πρωτότυπη σχεδιαστική ιδιαιτερότητα που τα κάνει να ξεχωρίζουν: το χρωματιστό τζάμι τους, στην ίδια απόχρωση με το λουράκι κάθε φορά, που αντανακλά το χρώμα στη λευκή βάση του καντράν!

Πραγματικά, δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε από τα «γλυκά» ροζ, τα υπέροχα blue pastels, τα σούπερ ανοιξιάτικα lime green αλλά και τις μοναδικές nude & yellow αποχρώσεις! Όποια κι αν είναι η επιλογή μας, πάντως, ένα είναι σίγουρο: με τα Popsicles ρολόγια της Breeze, θα μαγνητίσουμε όλα τα βλέμματα πάνω στις μοναδικές εμφανίσεις μας!

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025.

www.breezewatches.com
www.facebook.com/breezewatches

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης