The Shoe Issue: H DKNY παρουσιάζει όλες τις τάσεις στα παπούτσια που χρειάζεσαι για φέτος

Διονυσία Καλαποθαράκου
The Shoe Issue: H DKNY παρουσιάζει όλες τις τάσεις στα παπούτσια που χρειάζεσαι για φέτος

Peep toe booties, fluffy slippers, αρβυλάκια και sneakers «οδηγούν τα βήματά μας» σε δρόμους γεμάτους urban style και υψηλή αισθητική, με την υπογραφή του αμερικάνικου, εμβληματικού brand.

«These Boots Are Made for Walkin», τραγούδησε η Nancy Sinatra το 1966 και από τότε κάθε φορά που ακούμε τον αναγνωρίσιμο country ρυθμό του, κοιτάμε ενστικτωδώς τα πόδια μας. Και επειδή όσες μπότες και να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας πάντα θα χρειαζόμαστε και «μερικά ακόμα ζευγάρια», φέτος θα τα αποκτήσουμε μέσα από τη νέα συλλογή παπουτσιών της DNKY. To iconic brand με τη σύγχρονη αισθητική υποστηρίζει πως «όσα ζευγάρια και να έχεις ποτέ δεν είναι αρκετά και πάντα υπάρχει χώρος για ένα νέο», είτε για να χορέψεις με αυτό στους ρυθμούς της Nancy, είτε για να ολοκληρώσεις με τον πιο stylish τρόπο τα winter looks σου.

Μέσα από designer κομμάτια, το κλασικό επαναπροσδιορίζεται με up to date τρόπο και key items όπως είναι ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια ή τα πρακτικά sneakers, έρχονται με ένα twist που τα κάνει ξεχωριστά χωρίς να χάνουν τον άνετο χαρακτήρα τους. Άλλωστε η DKNY δεν είναι τυχαία το brand που έχει εδραιωθεί ως συνώνυμο του ανεπιτήδευτου στυλ, αφού από τη μία παρουσιάζει τις νέες τάσεις στα παπούτσια και μας προτρέπει να «περπατήσουμε με αυτά» υιοθετώντας ένα σύγχρονο και κομψό look. Όλα τα ζευγάρια του label είναι τόσο πρακτικά, που μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε την εικόνα μας, όχι να την καταπιέσουμε για να ακολουθήσουμε ένα shoe trend που «δεν είμαστε εμείς».

Η DKNY πάντα πίστευε στον σχεδιασμό κομματιών ιδανικών «για την πραγματική ζωή». Τα υποδήματά της, είναι σύγχρονα σχεδιασμένα, με την σωστή αναφορά στις τάσεις, με σκοπό να συμπληρώσουν με διαχρονικά ζευγάρια το everyday styling που κάνουμε για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας.

Στην κορυφή των επιλογών βρίσκονται τα sneakers, που αποτελούν βασικό κομμάτι σε οποιαδήποτε ντουλάπα. Street style κομμάτια που έχουμε ήδη ξεχωρίσει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους με chunky ή platform σόλα συνδυάζονται άνετα με τα comfy hoodies σου. Φυσικά τα sock style sneakers συνεχίζουν να είναι τάση και φέτος και αν δεν έχεις ήδη ένα ζευγάρι, αξίζει να επενδύσεις, καθώς λόγω του ότι είναι super άνετα και ευκολοφόρετα, αποτελούν την ιδανική επιλογή για casual εμφανίσεις όλη μέρα. Αξίζει να τολμήσεις και την πιο girly εκδοχή τους, με λαμπερές λεπτομέρειες για ένα ξεχωριστό look από το πρωί στη δουλειά έως το απόγευμα σε έξοδο με φίλες.

Τα μποτάκια, το πιο κοινό και αγαπημένο στυλ παπουτσιών φέτος φοριέται με όλα, 24 ώρες το 24άωρο. Tα φετινά DKNY σχέδια είναι minimal αλλά έχουν και ένα retro twist που θα ενθουσιάσει του fans των 90s: έντονα logos . Αποτελούν την ιδανική επιλογή για το γραφείο και για casual εξόδους και αν τα επιλέξεις σε λευκή απόχρωση θα κάνεις fashion statement με κάθε winter look σου.

Αν η άνεση είναι το ζητούμενο, αλλά το ίδιο είναι και οι εκκεντρικές πινελιές, η DKNY προτείνει ένα εντυπωσιακό ψηλοτάκουνο peep toe bootie, που θα αποτελέσει το key piece του βραδινού σου look. Ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο design στο μπροστινό μέρος που θα αναδείξει τη ροκ πλευρά σου χαρίζοντας extra πόντους στο στυλ. Συνδυάζεται με ένα οπάκ καλσόν σε έντονη απόχρωση και ένα loose, mini φόρεμα που θα δώσει μία girly αύρα στο sexy αυτό κομμάτι.

Το πιο ανατρεπτικό, όμως, shoe trend, δεν είναι άλλο από τα fluffy slippers που η DKNY έχει φυσικά εντάξει στη συλλογή της. Ένα στυλ παπουτσιών που μεταφέρει κάτι από τη θαλπωρή των cozy εμφανίσεων που κάναμε μέσα στο σπίτι στην Covid-19 περίοδο, στο street style. Συνδύασε το δικό σου μαύρο ζευγάρι με λευκές, αθλητικές κάλτσες και leggings και δώσε στο cool, athleisure style άλλη διάσταση.

«These boots are made for walkin' and that's just what they'll do»… τραγουδούσε η Sinatra και η διάθεσή μας για περπάτημα «σκοντάφτει» πάνω στη νέα DKNY shoe collection κάνοντάς μας να μην ξέρουμε τι θέλουμε περισσότερο να κάνουμε;…. Walking or Shopping;

Info: Ανακαλύψτε τα μοναδικά υποδήματα & τσάντες της DKNY στα καταστήματα Haralas όπως επίσης και στο ηλεκτρονικό κατάστημα Haralas.gr