Μία Χριστουγεννιάτικη shopping list γεμάτη άνεση, κομψότητα και το πιο cool brand ever, την UGG

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μία Χριστουγεννιάτικη shopping list γεμάτη άνεση, κομψότητα και το πιο cool brand ever, την UGG

«It's The Most Wonderful Time Of The Year», που λέει και το γνωστό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Και για να μπεις σε Xmas mood μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα: να πιεις Glühwein, να δεις για χιλιοστή φορά το «Μόνος στο Σπίτι», να στολίσεις τον χώρο σου με κεριά, να κρεμάσεις γκι έξω από την εξώπορτα και φυσικά να φτιάξεις την shopping list με τα δώρα σου γι΄αυτήν την «πιο όμορφη εποχή του χρόνου». Εσύ «είτε ήσουν καλό είτε κακό κορίτσι» δικαιούσαι τα καλύτερα ρούχα και παπούτσια κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, αλλά τα ίδια ξεχωριστά fashion items αξίζουν και στους κοντινούς ανθρώπους και φέτος θα τους τα φέρει ένα lifestyle brand με νότιο-καλιφορνέζικο αέρα, η UGG.

H εταιρία που ιδρύθηκε το 1978 από έναν Αυστραλό σέρφερ στην ακτή της Καλιφόρνια και αποτελεί μία παγκόσμια lifestyle μάρκα, γνωστή για την Classic μπότα της, και είναι το brand που θα επιλέξουμε να χαρίσουμε στους δικούς μας για να τους κάνουμε ένα δώρο που θα τους συντροφεύει για πάντα. Κομμάτια UGG έχουν φορεθεί αρχικά από σημαντικούς, παγκόσμιας εμβέλειας καλλιτέχνες, συντάκτες και πρόσωπα της μόδας και μετά απ’ όλο τον κόσμο.

Γι’ αυτό φέτος θα επιλέξεις ανάμεσα στα πρακτικά και στυλάτα παπούτσια του label αλλά και στα cool, urban ρούχα του. Ηοοdies, slippers και φυσικά οι κλασικές και αγαπημένες μπότες UGG θα γίνουν πρώτης τάξεως δώρα για τους αγαπημένους σου.

Για τις γυναίκες της οικογενείας σου, τη μητέρα, την αδερφή, την αγαπημένη σου ξαδέρφη, που αγαπούν την άνεση και την προσιτή πολυτέλεια στο look τους, τα κλασικά αγαπημένα μποτάκια UGG, είναι συνώνυμα του coolness σε κάθε εμφάνιση. Είναι ευκολοφόρετα και αποτελούν την ιδανική επιλογή για casual looks όλη μέρα. Διατηρώντας τη μοντέρνα εμφάνιση και την χαρακτηριστική μαλακή τους αίσθηση, όλα τα iconic styles σε κομψούς, χρωματικούς συνδυασμούς, θα κάνουν σίγουρα πιο χαρούμενες όσες τα δουν ως Xmas present, στο σαλόνι τους φέτος στις γιορτές. Τα Classic Mini boots αποτελούν τη σταθερή αξία στο «χρηματιστήριο της μόδας» και μπορεί να το φορέσει η αδερφή μας με το jean της, η μητέρα μας με το βαμβακερό, πρωινό φόρεμά της και η ξαδέρφη μας με leggings για athleisure εμφανίσεις.

Στην κολλητή μας που αγαπάει τις fashion εξελίξεις και παρακολουθεί όλα τα trends δεν μπορούμε παρά να χαρίσουμε ένα ζευγάρι funky slippers. Τα slippers της UGG είναι cozy χάρη στην μάλλινη UGGplush™ επένδυση που διαθέτουν ώστε να χαρίζουν ζεστασιά, χωρίς να χάνουν σε στυλ. Είναι κατασκευασμένα από μαλακό σουέντ και εξωτερική σόλα που παρέχει σταθερότητα και αντικραδασμική προστασία και δεν αποτελούν μόνο τη νέα τάση στο homewear αλλά και μία άκρως ενδιαφέρουσα ενδυματολογική επιλογή για τις εκτός σπιτιού εμφανίσεις μας. Μπορούν να φορεθούν με μονόχρωμες μάλλινες κάλτσες και να κάνουμε statement φορώντας μόνο αυτά και το αγαπημένο μας, mom jean.

Tέλος στη διευθύντριά μας στο γραφείο αποφασίσαμε να πάρουμε όλες μαζί ένα κομψό και πρακτικό casual κομμάτι από τη συλλογή ρούχων UGG. Διαλέγοντας ανάμεσα στα fluffy φούτερ, τις cozy ζακέτες, τα tank tops και τα παντελόνια που είναι κατασκευασμένα από 70% ανακυκλωμένες ίνες, καταλήξαμε ότι θα της αρέσουν όλα. Μέχρι που είδαμε τα σοφιστικέ παλτό UGG από υλικά υψηλής ποιότητας σε ευέλικτους χρωματικούς τόνους και παιχνιδιάρικες υφές, σχεδιασμένα για να αναδείξουν ένα εκλεπτυσμένο look που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, και καταλήξαμε να της πάρουμε αυτό για τον Secret Santa που θα κάνουμε στη δουλειά.

H Ugg μας δίνει λύσεις όχι μόνο fashionable και πρακτικών δώρων, αλλά και διαχρονικών επιλογών που θα χαρίσουμε φέτος σε αυτούς που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και θα τα φορούν για μία ζωή. Από την Καλιφόρνια που είναι όλο το χρόνο καλοκαίρι, κατευθείαν στην καρδιά του πιο κομψού χειμώνα ever…

Info: Η νέα συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα. Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400