Mία κομψή boutique στο κέντρο της Αθήνας θα σε βοηθήσει να «εκφραστείς» φέτος τον χειμώνα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Mία κομψή boutique στο κέντρο της Αθήνας θα σε βοηθήσει να «εκφραστείς» φέτος τον χειμώνα

Εδώ και 34 χρόνια οι πιο chic γυναίκες της Αθήνας ντύνονται σε ένα avant garde store που έχει όνομα αντίστοιχο της αισθητικής του. Η boutique «Έκφραση» έχει όλα αυτά τα ρούχα που μας επιτρέπουν να είμαστε ο εαυτός μας στην πιο κομψή εκδοχή του.

Σοφιστικέ wrap φορέματα, loose παντελόνες από βελούδο και εντυπωσιακά flare pants με παγιέτες, blazer-dresses, παλτό από faux γούνα, σατέν gown, εντυπωσιακά headbands είναι μερικά από τα key-pieces του χειμώνα και τα βρίσκεις όλα στο κέντρο του Παγκρατίου ή στο e-shop, για όσες επιλέγουν την ευκολία του online shopping. Oνομάζεται «Έκφραση» γιατί αντιπροσωπεύει το όραμα κάθε γυναίκας για τον τρόπο που θέλει να προβάλει την προσωπικότητά της.

Brief History

Τον Οκτώβριο του 1988 oι αδερφές Ηρώ Κοντογιάννη και Ευστρατία Λεβεντέλλη κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα ανοίγοντας το δικό τους κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων στο Παγκράτι. Η πελατοκεντρική αντίληψη προσελκύει πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ ρούχα μοναδικά, τόσο στην ποιότητα όσο και στο στυλ, προσδίδουν στην boutique ιδιαίτερη αισθητική και ξεχωριστό χαρακτήρα. Από τότε, η «Έκφραση» boutique πορεύεται δυναμικά στον χώρο του γυναικείου ενδύματος μαζί με ένα πιστό κοινό.

Shop It Now

Το 2020 αποτελεί μια χρονιά-σταθμό καθώς η «Έκφραση» boutique αποκτά ψηφιακό κατάστημα. Πίσω από αυτό βρίσκεται η Έφη Κοντογιάννη, η οποία διατηρεί το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης αλλά ταυτόχρονα κρατά ενήμερο το κοινό για νέες τάσεις και στυλιστικές επιλογές, προσφέροντας μοναδική εμπειρία στους χρήστες. Στο e-shop μπορείς να βρεις προϊοντικές κατηγορίες με fashion items και ειδικές υποκατηγορίες όπως total look, resort, boho style, street style, evening...


Self-Expression

Η «Έκφραση» boutique έχει εδραιωθεί στον χώρο του Pret a Porter και του Ready to Wear και εξακολουθεί, παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε εν μέσω πανδημίας, να χαράζει μια επιτυχημένη διαδρομή. Το όνομά της δεν είναι τυχαίο, όπως μας λένε οι ιδιοκτήτριες: «Αποτελεί έκφραση της πρόθεσής μας να προσφέρουμε στο γυναικείο κοινό στυλιστικές προτάσεις με statement fashion items για όλες τις ώρες. Παράλληλα κάθε γυναίκα που επιλέγει την ‘Έκφραση’ boutique, εκφράζει τη θηλυκότητα, τη μοναδικότητα και την φινέτσα της γυναικείας της προσωπικότητας, ξεχωρίζοντας από το σύνολο».


Μπορείς να βρεις επιλεγμένα κομμάτια από Έλληνες και Ελληνίδες designers και labels, όπως Anna Samouka, Dorina Savva, Tailor Made, Echo Beach, NEMA, Dixie, Manolo, Mya Collection κ.ά. Για τον τελευταίο μήνα του χρόνου διάλεξε τα απόλυτα party outfits που θα αναδείξουν την θηλυκότητά σου ώστε να ντυθείς κομψά και στις επίσημες αλλά και στις off duty εμφανίσεις σου. Εντυπωσιακά φορέματα με έντονα χρώματα, λεπτομέρειες με στρας και πούπουλα, μακριά gowns με ύφανση σατέν, midi colorful dresses με ιδιαίτερα μοτίβα ή mini με animal prints, είναι μερικές από τις προτάσεις της boutique για να «εκφράσεις» τον πιο λαμπερό εαυτό σου!

Styling Tips

Aν θέλεις να έχεις μοναδικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου, χωρίς να «εγκλωβιστείς» σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις, τότε μπορείς να δημιουργήσεις mix & match looks, συνδυάζοντας αστραφτερά pants με χρυσές παγιέτες με μονόχρωμα, cozy πουλόβερ για ένα ανάλαφρο look. Επίσης, μπορείς να αναδείξεις τη βελούδινη παντελόνα σου με ένα σατέν πουκάμισο, πουλόβερ ή blazer. Με τα κατάλληλα κοσμήματα, ένα ωραίο μακιγιάζ κι ένα φροντισμένο χτένισμα, σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα όλων.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε ολοκληρωμένες προτάσεις επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν στη σιλουέτα, στην προσωπικότητα και στην κάθε περίσταση ξεχωριστά. Το προσωποποιημένο service της boutique μας θα υπερβεί τις προσδοκίες σας χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί μας», τονίζουν η Ηρώ και η Ευστρατία και μας έχουν πείσει πως έχουμε βρει τον - ενδυματολογικό μας - τρόπο «έκφρασης».

Ιnfo: Xρεμωνίδου 17, Παγκράτι, Ekfrasi Boutique, @ekfrasi_boutique (Instagram), Ekfrasi Boutique (Facebook) info@ekfrasiboutique.com (e-mail)