Η tote bag της χρονιάς έχει Βritish αισθητική και διαχρονικό σχέδιο

Η tote bag της χρονιάς έχει Βritish αισθητική και διαχρονικό σχέδιο

Και την υπογραφή Ted Baker, γεγονός που τη βάζει στην πρώτη θέση της wish list μας για τα φετινά Χριστούγεννα

«Τα Χριστούγεννα είναι εποχή όπου όλες οι ευχές πραγματοποιούνται», ή τουλάχιστον αυτό διαβάζαμε στα παιδικά παραμύθια όταν ήμασταν μικρές. Στην ενήλικη ζωή μας, χωρίς το back up των δώρων του Άι Βασίλη, καταλήξαμε πως τα Χριστούγεννα είναι η εποχή όπου πρέπει εμείς να μας φροντίσουμε λίγο παραπάνω, να μας επιτρέψουμε μία δόση extravagant πολυτέλειας και να μας χαρίσουμε ό,τι δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να αγοράσουμε όλο τον υπόλοιπο χρόνο: Κομμάτια κλασικά με διαχρονική αισθητική και σύγχρονη προσέγγιση. Κομμάτια σαν αυτήν την μπορντό, Ted Baker bag με την ανάγλυφη μανόλια.

AW22_JELLIEZ_265158_DP-PURPLE_C1.jpg

Ολόκληρη η φετινή συλλογή του iconic brand είναι ένας ύμνος στην αγγλική δεξιοτεχνία και ποιότητα. Με την κληρονομιά και την παράδοση να βρίσκονται στο DNA της Ted Baker, η συλλογή εστιάζει σε μια σειρά από καρό μοτίβα. Το Prince of Wales check ή το houndstooth συνδυάζονται με απρόσμενες λεπτομέρειες βγαλμένες από την αγγλική εξοχή, όπως τα δερμάτινα patches στα best seller παλτό και στα σακάκια τύπου ιππασίας. Η παλέτα της σειράς επικεντρώνεται στη μονοχρωμία και έχει πινελιές κόκκινου και μπορντό, που γίνεται το κυρίαρχο χρώμα της σεζόν.

Η αγαπημένη μας tote ανήκει στη σειρά των αξεσουάρ και συμπληρώνει το heritage feel της συλλογής με τα λουλούδια που συναντάμε στην αγγλική ύπαιθρο να διακοσμούν τις τσάντες και αναδεικνύουν το DNA της Ted Baker, ένα μείγμα παράδοσης και αισθητικού εκσυγχρονισμού.

V1-0013_A003C020_220713_RPQ1.mxf.12_27_36_02.Still000.jpg

Η συγκεκριμένη τσάντα Ted Baker είναι ιδανική για all day chic εμφανίσεις. Χωράει όλα μας τα πράγματα (και όχι μόνο το τρίπτυχο κλειδιά-κινητό-πορτοφόλι) και μπορεί να αναδείξει ένα corporate σύνολο που φοράμε στο γραφείο, ένα κοστούμι ή μια pencil φούστα με πουκάμισο και mannish παλτό, αλλά και τα βραδινά μας outfit. Λόγω του ανατρεπτικού της χρώματος συνδυάζεται με επιτυχία τόσο με new romantic, floral φορέματα, όσο και με δερμάτινα κομμάτια ακόμα και με embellished dresses. Tη σκεφτόμαστε ήδη σεταρισμένη με την καρό, Ted Baker κάπα και με λευκό flare pants και εμπριμέ πουκάμισο.

220930_PARTYWEAR_SL_WW_LOOK-10_-55.jpg

Το πιο cool style combo για τις φετινές γιορτές αλλά και για όλες τις επόμενες festive μέρες που θα έρθουν είναι μία φούστα με παγιέτες με sexy, μαύρο top σε bustier style, μαζί με ένα faux fur coat και ένα ζευγάρι κλασικά pumps. Τον ultra glam χαρακτήρα αυτού του συνόλου θα τον εξισορροπεί η αγαπημένη μας Ted Baker tote και ταυτόχρονα, θα κάνουμε mix & match σύνολα, συνδυάζοντας κάποια πιο λαμπερά και κάποια πιο down to earth κομμάτια.

TED-BAKER-2.jpg

Τα Χριστούγεννα μπορεί να μην είναι πια τόσο ρομαντικά, όσο όταν ήμασταν παιδιά, μπορεί να μην πίνουμε ζεστή σοκολάτα στολίζοντας το δέντρο και βλέποντας τη Mary Poppins στην τηλεόραση, αλλά ένα classic δώρο διαχρονικής κομψότητας και φινέτσας μπορούμε ακόμα να το κάνουμε στον εαυτό μας και η Ted Baker μας βοηθάει σε αυτό, βάζοντας πρώτο στη shopping list μας το must have αξεσουάρ της σεζόν: Αυτήν τη μπορντό tote bag.

Eσύ τι δώρο θα σου κάνεις φέτος; Ξεκίνησε να σκέφτεσαι τι θα χαρίσεις στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σου… εσένα!

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 000 3700