Οι πιο cool συλλογές εσωρούχων έρχονται από τα 80s, έχουν δαντέλα και είναι τα Xmas crushes μας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οι πιο cool συλλογές εσωρούχων έρχονται από τα 80s, έχουν δαντέλα και είναι τα Xmas crushes μας

Γιατί τι θες για τις φετινές γιορτές; Δώρα άνετα, με zero feel αισθητική που θυμίζουν και το αγαπημένο μας videogame, το Pac-Man… άρα θες σίγουρα δώρα sloggi! Xoxoxo!

«Η γιορτή της αγάπης»: αυτή είναι η πιο κλισέ περιγραφή των Χριστουγέννων κρύβει τόση αλήθεια μέσα της. Γιατί τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο η χιλιοστή επανάληψη του «Home Alone» στην τηλεόραση, τα μελομακάρονα, η Mariah Carey να μετράει αντίστροφα και τα ατελείωτα οικογενειακά τραπέζια. Τα Χριστούγεννα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσεις και να πάρεις αγάπη, προσφέροντας στην κολλητή και στον κολλητό σου τα πιο cool και προσωπικά δώρα. Τα εσώρουχα είναι μέσα σε αυτές της Xmas επιλογές αρκεί να έχουν ένα twist που θα τα κάνει πιο «προσωπικά» -ναι, γίνεται να είναι πιο ξεχωριστή μία έτσι και αλλιώς ιδιαίτερη αγορά- και θα τα βάλει πολύ ψηλά στην shopping list όσων αγαπούν το στυλ και την άνεση.

Τι άλλο πρέπει να αγαπάς για να τα επιλέξεις; Το Pac-Man, καθώς τα sloggi φρόντισαν φέτος να περνάς ακόμα περισσότερη ώρα -και πιο προσωπική- με το αγαπημένο σου videogame.

Ας ξεκινήσουμε με δύο facts: 1) είσαι retrolover 2) σου αρέσει η αισθητική των video games και η αμεσότητα που έχουν οι συλλογές ρούχων με unisex φιλοσοφία. Αν ισχύουν και τα δύο θα βρεις άκρως ενδιαφέρον το παρακάτω trivia:

large-JPG-PAC-MAN_Static_1080x1920_F.jpg

Το Pac-Man είναι ένα ιαπωνικό βιντεοπαιχνίδι που εκδόθηκε για arcades το 1980 και ανήκει στην Bandai Namco Entertainment. Κυκλοφόρησε από την Midway Games στη Βόρεια Αμερική και αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και τα πιο κερδοφόρα franchise βιντεοπαιχνιδιών στην ιστορία των videogames. To παιχνίδι κυκλοφορεί για περισσότερα από 40 χρόνια, έχει πουλήσει σχεδόν 48 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλες τις πλατφόρμες και έχει αποφέρει κέρδος στην εταιρία κυκλοφορίας του πάνω από 14 δισεκατομμύρια δολάρια, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από το αρχικό παιχνίδι arcade. Ο χαρακτήρας του Pac-Man είναι η επίσημη μασκότ της Bandai Namco και παραμένει ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών στην ιστορία. Ο «κίτρινος κύκλος που ‘τρώει’» είναι σύμβολο της pop culture για ολόκληρη τη δεκαετία του 1980 και είναι εμβληματικό σύμβολο της άνθησης του videogaming.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει μόνο πανοικουμενική απήχηση αλλά και ενωτικό χαρακτήρα. Ο δημιουργός του Pac-Man, ο Toru Iwatani, το σχεδίασε δίνοντάς του ουδέτερο φύλλο και ένα μη-βίαιο και fun ύφος. Έχει γνωρίσει τόσο μεγάλη επιτυχία και έχει αγαπηθεί τόσο πολύ σε όλο τον κόσμο, ώστε η φιγούρα του να είναι αναγνωρίσιμη σχεδόν παντού και να λειτουργεί ως ένα άτυπο σύμβολο ισότητας, ανάμεσα σε ανθρώπους και φύλα.

medium-JPG-PAC-MAN_Static_1080x1080_M.jpg

Λαμβάνοντας υπόψη της όλα τα παραπάνω facts η πιο cool εταιρία εσωρούχων και homewear, η sloggi, ένωσε τις δυνάμεις της με τον θρυλικό Pac-Man, ένα brand που όπως και τα sloggi, είναι γνωστό για την playful διάθεσή του, και δημιούργησε τη νέα συλλογή εσωρούχων, sloggi AW22.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη συνεργασία της Bandai Namco, της μαμάς εταιρίας του Pac-Man με μία αμιγώς μάρκα εσωρούχων και έτσι για πρώτη φορά βλέπουμε τον μικρό κίτρινο χαρακτήρα «να πετάγεται» μέσα σε cool, εμπνευσμένα homewear styles για άντρες και γυναίκες και «να ζει» πάνω σε γκρι Τ-Shirts, άνετα boxers, αθλητικά σουτιέν-μπουστάκια και κλασικά slips.

O κολλητός σου θα μπει στο παιχνίδι με τα κλασικά σλιπ START, ή μπορεί να το πάει και ένα κλικ παραπάνω με το φανταστικό GO t-shirt που φοριέται και κάτω από τα ρούχα, αλλά και μόνο του. Με μία τόσο απαλή λαιμόκοψη, βαμβακερό ύφασμα και παιχνιδιάρικο design, το Pac-Man tee είναι winner για όποιον το χαρίσεις.

Στην κολλητή σου από την άλλη μπορείς να χαρίσεις κάτι σoύπερ funky και cozy ταυτόχρονα, κάτι που θα την κάνει να απολαύσει τη μοναδική αίσθηση “zero feeling” και την πάντα δημοφιλή σειρά εσωρούχων ZERO Feel.

ZERO FEEL LACE. THE ULTIMATE XMAS FEELING…!

Η σειρά ZERO Feel σχεδιάστηκε έτσι ώστε να αισθάνεστε ο καλύτερος εαυτός σας με την υπογραφή της αίσθησης ελευθερίας. Αυτή τη σεζόν, προστέθηκαν νέα συναρπαστικά styles, σε πανέμορφα εποχιακά χρώματα και η σειρά Zero Feel Lace προσφέρει πραγματική άνεση με μια υπέροχη δαντελένια πινελιά. Η νέα ελαστική δαντέλα προσδίδει την κομψότητα που αναζητάμε και στα underwear ενώ προσφέρουν και μία αίσθηση ελευθερίας που αντιπροσωπεύει την κολλητή μου τόσο στη ζωή όσο και στα δώρα της. Μέσα από την άνετη θηλυκότητα, η κομψή σειρά εσωρούχων ZERO Feel Lace, αγκαλιάζει το σώμα χωρίς ραφές και προσαρμόζεται στις ανάγκες του, βοηθώντας τη να αισθάνεται ο εαυτός της μέσω της ασυναγώνιστης άνεσης που προσφέρουν τα πιο δημοφιλή, καθημερινά και καινοτόμα εσώρουχα του κόσμου. Τα κυματιστά τελειώματα δημιουργούν ένα απίστευτα θηλυκό αποτέλεσμα που παραμένει αόρατο κάτω από τα ρούχα (μόνο εκείνη που τα φοράει γνωρίζει ότι είναι εκεί), ενώ τα μοντέρνα σχέδια και κοψίματα και η 360ο ελαστικότητα για απόλυτη ελευθερία κινήσεων, καθιστούν τα ZERO Feel Lace το must-have για κάθε γκαρνταρόμπα.

large-JPG-1021124100YN_1021126000YN_MO_T_1.jpg

Ακόμα, λοιπόν, και αν τα 80s είναι για εσένα μακρινές αναφορές, τηλεταινίες που πετυχαίνεις τα Σαββατοκύριακα στο TCM και το «Running up that hill» της Kate Bush, αυτή η easy peasy συλλογή εσωρούχων sloggi θα σε κάνει να λατρέψεις το πιο εμβληματικό «ήρωα» videogame και θα σε βάλει σε mood παιχνιδιού και styling… ακόμα και των εσωρούχων σου! Αν από την άλλη αναζητάς την ντελικάτη κομψότητα – πακέτο με την άνεση και τις easy going χρωματικές επιλογές, η ZERO Feel Lace συλλογή θα κλέψει την καρδιά σου και ίσως τελικά την κρατήσεις για εσένα και δεν τη χαρίσεις μόνο στην κολλητή σου! 😉

Τα sloggi στα social:

FB > https://www.facebook.com/sloggi

IG > https://www.instagram.com/sloggi/

Sloggi ZERO Feel Flow (link to eshop) > https://www.triumpheshop.gr/products.php?d=SLOGGI&t=ZERO%20FEEL

Hashtags > #sloggi #ZEROFeelFlow #wemove