Ανακάλυψε τα hero pieces της νέας σεζόν που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό mix and match

Ναταλία Κατσακιώρη
Ανακάλυψε τα hero pieces της νέας σεζόν που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό mix and match

Η Fall 2023 συλλογή της Tommy Hilfiger είναι εδώ για να μας συστήσει τα πιο stylish looks της νέας σεζόν.

Το φθινόπωρο σηματοδοτείται από τη λέξη επιστροφή. Επιστροφή στης ρουτίνα μας, τη ζωή της πόλης, στη βάση μας και τους ανθρώπους που έχουν γίνει η καθημερινότητά μας. Μια μεταβατική φάση, που σε πλήρη αντίφαση με τον ορισμό της, έρχεται να μας γυρίσει στις ρίζες μας και την αφετηρία των στόχων μας, αφού για πολλούς το φθινόπωρο είναι και μια ιδιότυπη «Πρωτοχρονιά». Κάπως έτσι η φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα έχει ταυτιστεί με τα staples της ντουλάπας μας, όλα εκείνα τα διαχρονικά items, που φοράμε ξανά και ξανά για χρόνια και έχουν γίνει ένα με τις αναμνήσεις μας αλλά και την προσωπική μας αισθητική.

H Tommy Hilfiger έρχεται, λοιπόν, να ντύσει τη φθινοπωρινή σεζόν με τα νέα σου αγαπημένα basics, παρουσιάζοντας μια collection με όλα τα signature στοιχεία της preppy και vintage αισθητικής του, αντλώντας έμπνευση σταθερά από το πλούσιο αρχείο του brand. Τα πιο επίκαιρα outfits παρουσιάζονται με μοντέρνα twists πάνω στον διαχρονικά preppy καμβά των classics του Tommy Hilfiger. Cozy και sophisticated, αναδεικνύουν το classic american cool vibe του brand.

Το outerwear βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, με τις αποδράσεις στην εξοχή να είναι κυρίαρχο στοιχείο του φθινοπώρου και της χειμερινής σεζόν που ακολουθεί, καθώς η σύγχρονη γυναίκα αναζητά πλέον την άνεση σε κάθε της βήμα, τόσο στις urban βόλτες της στους δρόμους της πόλης, όσο και στις εξορμήσεις ή τις δραστηριότητές της. Η κομψότητα, ωστόσο, και η ποιότητα συνεχίζουν να είναι βασικές προϋποθέσεις.

Puffer jackets

Αν υπάρχει ένα πανωφόρι που να έχει ταυτιστεί με την άνεση και τo απόλυτο urban coolness των 90s, αυτό είναι το puffer jacket. Η Tommy Hilfiger παρουσιάζει το iconic New York Puffer του στην διαχρονική, maxi ολόμαυρη εκδοχή του, αλλά και σε κοντό μήκος στο κόκκινο tartan καρό μοτίβο που λανσάρει φέτος όπως και στο iconic TH monogram print, σήμα κατατεθέν του brand, που χαρίζει μια σύγχρονη παιχνιδιάρικη νότα σε ένα από τα πιο κλασικά πανωφόρια.

BeFunky-collage.jpg

College life

Το κολεγιακό, preppy στυλ υπήρξε ανέκαθεν το σήμα κατατεθέν της αισθητικής της Tommy Hilfiger. Τα varsity jackets ή αλλιώς bombers, ξεκινώντας από τις αδελφότητες των αμερικάνικων κολεγίων έχουν βρεθεί και πάλι στην κορυφή των τάσεων της χρονιάς. Το μάλλινο σακάκι της Fall συλλογής του brand, με δερμάτινα μανίκια και το μονόγραμμα, είναι ιδανικό για τα πρώτα looks του γραφείου, αλλά και τις χαλαρές βόλτες μας στην πόλη.

Τα μαλακά πλεκτά από μαλλί, σε basic αποχρώσεις για όσους αγαπούν τα neutrals, αλλά και σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, όπως το άνετο πουλόβερ της Tommy Hilfiger σε μαύρο, λευκό και κόκκινο, έρχονται να δώσουν μια νέα βάση ενός τολμηρού και αναβαθμισμένου preppy στυλ. Τελειοποίησε το κολεγιακό σου look με μια mini, καρό φούστα από ανακυκλωμένο μαλλί, που θα απογειώσει τη sophisticated αύρα στο φθινοπωρινό σου ντύσιμο.

BeFunky-collage-(4).jpg

The pants factor

Ανάμεσα στα φθινοπωρινά essentials που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της είναι και τα fall παντελόνια. Ένα office pants σε άνετο shape, με ψηλή μέση, χαλαρή γραμμή και τσάκιση στα αγαπημένα neutrals της σεζόν μπορεί να γίνει το passe par tout item της γκαρνταρόμπας μας, που θα φορέσουμε με τα πουκάμισα και τα t-shirts μας, αλλά και με τα ζεστά σακάκια μας μόλις πιάσουν τα κρύα. Οι denim lovers θα ανακαλύψουν φέτος το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι της Tommy Hilfiger στην κλασική, ίσια γραμμή, κατάλληλο για κάθε σωματότυπο, κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα επίκαιρα denim trends.

BeFunky-collage.jpg

The new chic

Η επιστροφή στην πόλη και το έναυσμα της φθινοπωρινής σεζόν σηματοδοτεί και την αρχή των εξόδων μας για after work drinks, θέατρο ή σινεμά, φαγητό ή ακόμα και μια έκθεση τέχνης. Οπότε το new chic style πρωταγωνιστεί στη ζωή κάθε γυναίκας που αναζητά ένα σύνολο, το οποίο θα μπορέσει να τη συνοδεύσει από το πρωί στη δουλειά της, μέχρι και στο girls night out. Εδώ, το mix and match θα πρωταγωνιστήσει.

Το office wide leg παντελόνι στο all time classic μαύρο είναι το απόλυτο basic, που το 2023 θα γίνει ακόμη πιο loose και ανδρόγυνο και θα το φορέσεις με ρομαντικά lingerie tops και puffer jackets αν αγαπάς το edgy styling, ή με μια ανάλαφρη, elegant μπλούζα, όπως η ασπρόμαυρη printed εκδοχή του Tommy Hilfiger από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, που ταιριάζει τέλεια με sling backs, το πιο stylish ζευγάρι του φετινού φθινοπώρου. Ένα μάλλινο καρό σακάκι, σε oversized γραμμή θα δώσει μια extra πινελιά κομψότητας και coziness στα βράδια μας.

BeFunky-collage-(5).jpg

Retro vibes

Η retro, old school αισθητική είναι αυτή που έχει κάνει τον Tommy Hilfiger να ξεχωρίζει, δίνοντάς μας πάντα αυτό το cool αίσθημα των 90s, με πολλές αναφορές στα classics και άλλων δεκαετιών όπως είναι τα 70s. Αυτό το φθινόπωρο ντύνει τα everyday looks μας με graphic tees, όπως το varsity t-shirt από αγνό βαμβάκι. Τα ζεστά σετ φόρμες με hoodies και jogger παντελόνια θα πρωταγωνιστήσουν στα looks του Σαββατοκύριακου. Άνετα και ζεστά μας αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα των φθινοπωρινών weekends στην εξοχή, μαζί με μία oversized πλεκτή ζακέτα, με γεωμετρικό μοτίβο, που θα αντικαταστήσει κάθε άλλο πανωφόρι, μιας και η επιστροφή στα cardigans είναι η απόλυτη 90s τάση της σεζόν.

BeFunky-collage-(1).jpg

Το φθινόπωρο είναι εδώ, το ίδιο και η Fall 2023 συλλογή της Tommy Hilfiger. Μαζί της καλούμαστε να ανακαλύψουμε αυτή τη μεταβατική περίοδο μέσα από τα εμβληματικά looks της νέας συλλογής, η οποία κάνει μια αναδρομή στο πλούσιο σχεδιαστικό αρχείο του, προβάλλοντας το κόκκινο, άσπρο και μπλε DNA του brand και την αισιόδοξη αντίληψη της σύγχρονης αμερικανικής κοινωνίας. Η συλλογή της Τommy Hilfiger Fall 2023 αποκαλύπτει το σύγχρονο όραμά του για το σημερινό style, εμπνευσμένο τόσο από τις αποδράσεις στην ύπαιθρο όσο και από τα απαραίτητα Classic American Cool items της Tommy Hilfiger. Μία collection που θα μας βάλει στο πιο cozy american vibe και θα απογειώσει τις εμφανίσεις μας.

Η συλλογή Tommy Hilfiger Fall 2023 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.