Γιορτή της Μητέρας 2016: 10 Fashion & Beauty δώρα για την πιο γλυκιά γυναίκα της ζωής σου!

Βιβή Αγγελάκη

Τα ωραιότερα δώρα που μπορείς να κάνεις στη μαμά σου!

Αυτή την Κυριακή γιορτάζουν όλες οι μαμάδες του κόσμου, μεταξύ των οποίων η δική σου και η δική μας ! Εκτός, από μια τρυφερή αγκαλιά , ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα χάδι- λύσεις που όλες σκεφτόμαστε γι αυτή την ημέρα- η fashion editor, Ελίνα Μακροδημήτρη και η beauty editor, Βιβή Αγγελάκη, σου προτείνουν 10 υπέροχα fashion και beauty δώρα που θα ομορφύνουν την πιο γλυκιά γυναίκα της ζωής σου, τη μαμά σου!

Ρολόι, Folli Follie, 220€

Φρουτώδες αλλά και Οριένταλ , το άρωμα του οίκου Salvatore Ferragamo ,Signorina Misteriosa, είναι ένα άρωμα που δεν γίνεται να μη σαγηνεύσει την πιο γλυκιά γυναίκα της ζωής σου!

Τσάντα, Axel, 33,20€

Για πάντα νέα! Οι μαμάδες μας μεγαλώνουν και μαζί αυξάνονται και οι ανάγκες της επιδερμίδας τους! Η Revitalizing Supreme Light Global Anti-Aging Creme Oil-Free της Estee Lauder, είναι μία κρέμα πολλαπλών δράσεων που βοηθά στην αναζωογόνηση της φυσικής ιδιότητας του δέρματος να αντιστέκεται στα κύρια σημάδια γήρανσης, προσαρμόζοντας και στοχεύοντας στις συνεχώς εναλλασσόμενες ανάγκες του.

Ασημένιο σύμβολο για μενταγιόν ή βραχιόλι, Pandora, 29€

Το ρουζ The Blush από τη Summer in Italy Make Up Collection 2016 του οίκου Dolce&Gabbana είναι το καλύτερο δώρο για να βάλεις τη μαμά σου σε καλοκαιρινό Beauty mood! Τόσο η απόχρωση Orange, όσο και η απαλή σύνθεση της πούδρας, τονίζει τα ζυγωματικά, δίνοντας ένταση στην ηλιοκαμμένη όψη!

Πλατφόρμες, MIGATO, 57€

Οι μαμάδες αγαπούν τα κραγιόν (και τα ρουζ, δες παραπάνω) και μάλιστα τα κραγιόν σε ροζ αποχρώσεις! Σου προτείνουμε , λοιπόν, μία απαλή τριανταφυλλένια ροζ απόχρωση σε ματ υφή, από την ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ Flamingo Park της MAC για το 2016 (εμείς επιλέγουμε την απόχρωση Please Me)

Γυαλιά ηλίου, Carrera

Η smoky παλέτα σκιών της L’Oreal Paris, La Palette Ombree Smoky με δέκα τέλειες αποχρώσεις – από την πιο διακριτική έως την πιο βαθιά και έντονη για ένα σαγηνευτικό βλέμμα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ιδανικό δώρο για τις πιο rock μαμάδες!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης