Trend Alert: Η νέα τάση του καλοκαιριού θέλει να φορέσεις ξανά τα τουριστικά σου t-shirts!

Μια βόλτα στο Μοναστηράκι θα σε κάνει το πιο trendy κορίτσι της σεζόν

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτά τα μπλουζάκια μάλλον θα τα φορούσες ως πιτζάμα. Όμως επειδή η μόδα δεν είναι ένας φυσιολογικός κόσμος και επειδή κάθε χρόνο είναι διασκεδαστικό να πειραματιζόμαστε με τις νέες τάσεις, η Vogue έχει να προτείνει κάτι πολύ ιδιαίτερο (και οικονομικό και βολικό, αν με ρωτάς) για φέτος το καλοκαίρι.

Δες επίσης: 10 stylish ανοιξιάτικα looks που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ

Θυμάσαι εκείνα τα t-shirts-σουβενίρ που υπάρχουν κάπου καταχωνιασμένα στη ντουλάπα σου, από τα ταξίδια σου στο εξωτερικό, αλλά και στα ελληνικά νησιά; Εκείνα τα "I LOVE NEW YORK" ή "MYKONOS" ή τελοσπάντων τα μπλουζάκια που έχουν πάνω τυπωμένο τον προορισμό που επισκέφθηκες, είναι τώρα πιο χρήσιμα και πιο in-fashion από ποτέ.

Ο Karl Lagerfeld, στην τελευταία συλλογή του οίκου Chanel, που παρουσιάστηκε στην Κούβα έδωσε έμφαση στο ταξιδιάρικο ύφος αυτών των t-shirts, ενώ επεκτάθηκε και στα αξεσουάρ, ενώ οι Dolce & Gabbana δήλωσαν γι' ακόμη μια φορά πόσο πολύ αγαπούν την Ιταλία.

Chanel Resort 2017

Dolce & Gabbana Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Γιατί όχι, λοιπόν; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια μικρή αναζήτηση στην ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου, ή μια επίσκεψη στα τουριστικά καταστήματα της περιοχής σου (στο Μοναστηράκι θα βρεις θησαυρούς!) και έτσι θα υιοθετήσεις το πιο ευκολοφόρετο trend της σεζόν, πρώτη απ' όλους!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης