Στυλ στην παραλία: Τα λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες το καλοκαίρι

Και πώς να τα αποφύγεις!

Μπορεί ο καιρός αυτές τις μέρες να θυμίζει περισσότερο φθινόπωρο, όμως όταν οι λιακάδες ξεκινήσουν ξανά, οι παραλίες θα γεμίσουν ξανά.

Δες επίσης: 4 κανόνες που όλες οι καλοντυμένες γυναίκες εφαρμόζουν στο ντύσιμό τους

Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες, όσον αφορά το beach look τους και πώς μπορείς να τα αποφύγεις;

1. Κάποια παπούτσια δεν είναι κατάλληλα για την παραλία. Πλατφόρμες, ψηλοτάκουνα, αθλητικά παπούτσια, αλλά και βραδινά φλατ σανδάλια, ανήκουν στην κατηγορία με τα don'ts.

2. Πάρα πολύ μακιγιάζ. Και όταν μια γυναίκα φορά πολύ μακιγιάζ στο πρόσωπό της, μπορούν να συμβούν τρία πράγματα: Να μουτζουρωθεί όταν βάζει αντηλιακό, το μακιγιάζ να αρχίσει να "λιώνει" λόγω ζέστης και να αποκτήσει "panda face", μετά από μια βουτιά στη θάλασσα.

3. Υπερβολικό styling. Πολλά κοσμήματα, καπέλο, γυαλιά. Δε χρειάζεται να φορέσεις τόσα πολλά αξεσουάρ, απλά για να πας για ένα μπάνιο. Άσε που αν χάσεις κάποιο κόσμημα, σχεδόν αποκλείεται να το ξαναβρείς στην άμμο, ή στο νερό.

4. Μαγιό που δε βολεύουν. Σίγουρα ένα σέξι μπικίνι, ή ένα ολόσωμο με εντυπωσιακή πλάτη είναι κομμάτια που κάνουν κάθε γυναίκα να μοιάζει σέξι στην παραλία. Αν όμως δε θέλεις να περάσεις όλη σου τη μέρα με το άγχος μην κάνεις κάποια "αποκάλυψη", καλύτερα να προτιμήσεις ένα λίγο πιο βολικό μαγιό.

5. Καθόλου αντηλιακό. Όσο κι αν σου φαίνεται σούπερ η μαυρισμένη επιδερμίδα, η εφαρμογή ενός καλού αντηλιακού, περίπου 30 λεπτά πριν βγεις στην παραλία, είναι απαραίτητη, αν δε θέλεις να καείς, αλλά και αν θέλεις να προσέξεις το δέρμα σου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης