Body Language: Tα κορμάκια της νέας συλλογής Tezenis είναι ό,τι πιο cool μπορείς να βάλεις φέτος

Είναι τόσο πρακτικά και sexy που δεν θα θες να φορέσεις μπλούζα όλη την σεζόν.

Με σχέδια από φλαμίνγκο, ανανάδες, καρπούζια, άγκυρες και μαργαρίτες, τα κορμάκια Tezenis από την συλλογή S/S 2017 είναι τα must have κομμάτια της σεζόν που μας βάζουν από τώρα σε mood καλοκαιριού. Εκτός όμως από τα super stylish και summerish σχέδια, τα bodysuits Tezenis έρχονται και σε κομψές μονοχρωμίες με girly λεπτομέρειες όπως κορδόνια, βολάν και στράπλες σχέδια που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους.





Από την άλλη σχέδια με διαφάνειες και διακριτικά εμπριμέ μοτίβα θα δείχνουν άψογα μέσα από ψηλοκάβαλα jeans και wrap φούστες. Τα κορμάκια είναι το είδος ρούχου που κολακεύει κατεξοχήν τις γυναίκες με λεπτό κορμό και μεσογειακές καμπύλες, καθώς στενεύει στην μέση και την δείχνει λεπτή, ενώ «στέκεται» πάνω από τους γλουτούς. Έτσι αν φορέσεις από κάτω ένα λίγο πιο εφαρμοστό ρούχο το αποτέλεσμα θα είναι too hot!



Tα κορμάκια είναι το «νέο μαύρο» όσον αφορά τα tops και στην Tezenis μας προτείνουν για φέτος το καλοκαίρι τα πιο stylish και άνετα σχέδια. Τι άλλο να ζητήσει ένα κορίτσι από την ζωή και την γκαρνταρόμπα του;

Info: https://gr.tezenis.com/

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης