Mμμμ να ένα αμφιλεγόμενο print που είναι και πάλι στη μόδα

Εσύ θα το φορούσες;

Tie-dye: To ξεβαμμένο μοτίβο που μοιάζει σαν να έχεις ρίξει χλωρίνη πάνω σε κάποια σκούρα απόχρωση και έχεις ξεβάψει με ψυχεδελικό τρόπο το ύφασμα, είναι και πάλι στη μόδα. Το είδαμε στα catwalk των Οίκων μόδας Burberry και Brock για αυτό το καλοκαίρι, το είδαμε και στην γκαρνταρόμπα διάσημων Ιt-girls όπως η Paris Jackson και η Laura Whitmore και πάνω από όλα το είδαμε στις street style εμφανίσεις των fashionistas ανά τον κόσμο.

Brock Collection
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σπεύσουμε να το υιοθετήσουμε, χωρίς να το σκεφτούμε έστω και λίγο πρώτα. Το συγκεκριμένο print είναι συνυφασμένο με τα hippie seventies, αλλά το είδαμε πολύ και στα 90s σαν βασικό στοιχείο των ρούχων που φορούσαν τότε οι fans της rock μουσικής.

H Laura Whitmore
Εκτός όμως από τις μουσικές αναφορές που μπορεί να κρύβει από πίσω του ένα «χαρούμενο» κατά τ’ άλλα μοτίβο, δεν μπορεί να μην μας προβληματίσει λίγο το εκκεντρικό σχέδιό του και να μην μας κάνει να παραδεχτούμε όλοι μαζί ότι δεν είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να φορέσεις. Τώρα αν θες οπωσδήποτε να το φορέσεις αυτό το καλοκαίρι μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μονόχρωμο, άσπρο ή μαύρο φανελάκι, αν μίλαμε για κάποια tie-dye φούστα ή παρεό ή με ένα basic jean, ή denim shorts, αν μιλάμε για tie-dye top. Δοκίμασε το και θα δώσεις έναν old fashion αέρα στα looks σου!

H Paris Jackson
Δες επίσης: Με αυτήν την φωτογραφία θα ρίξεις το Instagram φέτος το καλοκαίρι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης