Ανακαλύψαμε τα πιο εντυπωσιακά pouches του Καλοκαιριού

Ανακαλύψαμε τα πιο εντυπωσιακά pouches του Καλοκαιριού

Καλοκαίρι στη ζεστή πόλη και το μυαλό σου τρέχει στο αγαπημένο σου γραφικό νησί των Κυκλάδων, με μόνη σου σκέψη τον καυτό ήλιο, τη δροσερή θάλασσα και τις βραδινές σου βόλτες στα πιο όμορφα και χαλαρά μπαράκια της Χώρας. Κάπου μέσα σε αυτό το όνειρο λοιπόν, ψάχνεις να βρεις το τέλειο μικρό τσαντάκι που θα σε συνοδεύσει, όχι μόνο στις διακοπές αλλά και στις βόλτες σου στην πόλη. Διότι, θέλεις να έχεις τη δυνατότητα να το πάρεις μαζί σου στην παραλία, αλλά θέλεις και να μπορείς να το κρατήσεις και το βράδυ. Να είναι μικρό, αλλά να χωράνε τα απαραίτητα και να ταιριάζει με όλα, αλλά και να είναι αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Αναζήτηση, τέλος. Η Sun of A Beach, έχει την πιο εντυπωσιακή λύση σε όλα μας τα «προβλήματα», καθώς με τα νέα σχέδια στα pouches τις, έχει καταφέρει να φέρει στη ζωή μας το τσαντάκι των ονείρων μας. Μαλακή βαμβακερή πετσέτα στο εσωτερικό τους και μια ποικιλία από prints στο εξωτερικό τους, ήρθαν για να… ταράξουν τα νερά μας! Ανάμεσα λοιπόν, σε δεκάδες μοναδικά σχέδια και σε ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων, εμείς επιλέξαμε τα τέσσερα πιο αγαπημένα μας για να ταξιδέψουμε παρέα αυτό το Καλοκαίρι.

Το Malibu Anana μπορεί να σου κάνει παρέα στους πιο εξωτικούς προορισμούς του Καλοκαιριού

SOAB Details 428

Το πιο ωραίο passepartout pouch, ήρθε να σε πάρει για λίγο από τις παραδοσιακές και «ανεμοδαρμένες» Κυκλάδες και να σε μεταφέρει σε κάποιον εξωτικό προορισμό του κόσμου. Ακόμη κι αν δεν κλείσεις εισιτήρια για εκεί που μεγαλώνουν οι φοίνικες και οι άνθρωποι πίνουν καρύδες, το Malibu Anana μπορεί ισάξια να σταθεί δίπλα στο Malibu Anana ποτό σου σε κάποιο μπαρ της πόλης ή του νησιού αλλά και στις χρυσαφένιες παραλίες της Ελλάδας. Ιδανικό για να μεταφέρει με στυλ τα αντηλιακά σου και να προστατεύει το κινητό, τα κλειδιά και το tablet σου από τον ήλιο και το νερό, καθώς και να σε συντροφεύει στις νυχτερινές βόλτες σου.

Watch Out, για το… κακό το μάτι!

SOAB Details 448

Μπορεί να μην πιστεύεις στο «μάτι», αλλά σίγουρα θα λατρέψεις το συγκεκριμένο passepartout pouch τσαντάκι. Με το επαναλαμβανόμενο μοτίβο των γαλάζιων ματιών στο print του, εσωτερικό ύφασμα πετσέτας, το τσαντάκι αυτό βγαίνει σε λευκό, μαύρο και μπεζ. Όμως, δεν είναι εδώ μόνο για να σε συντροφεύσει στις διακοπές αλλά και για να προστατέψει τις αξίες σου με περισσότερους τρόπους από όσους φαντάζεσαι. Επειδή λοιπόν, το εντυπωσιακό του print και ο εύκολος συνδυασμός του με σχεδόν τα πάντα θα σε βολέψει αυτό το Καλοκαίρι, το Watch Out pouch της Sun of A Beach θα σε φυλάξει από όλες όσες ξαφνικά, σε… ματιάσουν!

Το Santorini σε ταξιδεύει στα παραδοσιακά νησιά του Αιγαίου

SOBs18 D3 0501

Μπορεί το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό να είναι το γραφικό νησί της Σαντορίνης, όμως αυτό το passepartout pouch θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος, όπου κι αν βρεθείτε, σε όποιο νησί κι αν αποφασίσετε να χαλαρώσετε φέτος. Όταν λοιπόν, αποφασίσετε να οργανώσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας, μην ξεχάσετε το μικρό τσαντάκι από βαμβακερή ποπλίνα και βαμβακερή πετσέτα, έξω από τη βαλίτσα σας. Διότι, αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός και εντυπωσιακός τρόπος για να υποστηρίξετε το απόλυτο island chic look!

Το Hawaiian Tropic σου και… πάμε Χαβάη!

SOAB Details 455

Εξωτικά και ανεπανάληπτα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή σου, κάθε φορά που αποφασίζεις να κρατήσεις το Hawaiian Passepartout Pouch σου. Κοινώς, ο παράδεισος μοιάζει να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά σου, από το πρωί μέχρι το βράδυ κάτω από την ψάθινη ομπρέλα από φοινικόφυλλα και δίπλα σε ένα cocktail της επιλογής σου. Ιδανικά, θα έπρεπε να έχει το αγαπημένο μας «ομπρελάκι», όπως ακριβώς τα έχει όλα και το pouch σου, τη βαμβακερή πετσέτα και τη βαμβακερή ποπλίνα που κρατά τα πράγματά σου στη σκιά και ασφαλή από τη θάλασσα και τον ήλιο. Το καλύτερο όλων όμως, είναι πως αυτό το τσαντάκι ταιριάζει απόλυτα και σε κάθε σου βραδινή έξοδο.

Μπορείς να δεις κι άλλα εντυπωσιακά σχέδια από τα Passepartout Pouches της Sun of A Beach, εδώ αλλά και στην παρακάτω gallery, και να αναβαθμίσεις το everyday look σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Διότι, αυτό το τσαντάκι θα σου λύσει τα χέρια.