Πώς να γίνεις φέτος η πιο… wellness εκδοχή του εαυτού σου!

Πώς να γίνεις φέτος η πιο… wellness εκδοχή του εαυτού σου!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εποχή αυτή σε βρίσκει να αναζητάς τρόπους να ανανεωθείς, τόσο εξωτερικά όσα και εσωτερικά. Θέλεις να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου, να θέσεις νέους στόχους, να ανακαλύψεις και να υιοθετήσεις τα κορυφαία trends της σεζόν. Μάθε, λοιπόν, ότι ο Σεπτέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας για νέα ξεκινήματα και αυτό σημαίνει πως τώρα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς για εσένα, είναι να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις τις τάσεις εκείνες στις οποίες πραγματικά αξίζει να επενδύσεις και να τις κάνεις μέρος της καθημερινότητάς σου. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να ξεκινήσεις δυναμικά τη νέα σεζόν.

Body talk campaing 22 6 1804896 e 2 copy

Πες «ναι» στο wellness και… «Keep it real»

Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο χρόνο ακούς όλο και περισσότερους φίλους και γνωστούς να μιλούν για wellness επιλογές και εμπειρίες. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μάς κάνει να ασφυκτιούμε και συχνά νιώθουμε την ανάγκη να βρούμε τη χαμένη μας ευεξία, μέσα από μικρές ή μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Από μια δραστηριότητα που θα βάλουμε στο πρόγραμμά μας μέχρι ένα καινούριο σύνολο και από ένα νέο διατροφικό μενού έως ένα καινούριο χόμπι. Όλα «παίζουν» όταν η φάση είναι wellness. Το σημαντικό είναι απλώς να είσαι ο εαυτός σου! Ναι, ό,τι και αν κάνεις, «keep it real» για εσένα. Μην παρασύρεσαι από τους άλλους και μην αναλώνεσαι σε κάτι που είναι τελείως αντίθετο με την προσωπικότητα και τις αξίες σου.

Body talk campaing 22 6 1804550 e

Επένδυσε σε μια άνετη γκαρνταρόμπα και στο layering

Το απόλυτο trend της σεζόν όσον αφορά στη μόδα σε θέλει να νιώθεις απίστευτα άνετη, από το πρωί μέχρι το βράδυ, και αυτό είναι κάτι που περίμενες καιρό. Υπήρχε μια μεγάλη ανάγκη για έναν νέο κώδικα στο ντύσιμο και επιτέλους, ήρθε. Αυτός είναι ο λόγος που φέτος θα δεις ακόμη και τις αγαπημένες σου celebrities να φορούν τα αγαπημένα τους κομμάτια στην oversized εκδοχή τους, τόσο στην πρωινή τους βόλτα όσο και στη βραδινή τους έξοδο. Φρόντισε, λοιπόν, η καθημερινότητά σου να συνοδεύεται πλέον από χαλαρά και ευκολοφόρετα ρούχα που θα σε κάνουν να νιώθεις cool και γοητευτική, κάθε στιγμή. «Μια ματιά» στη χειμερινή συλλογή της Bodytalk σίγουρα θα σε πείσει να πεις «ναι» στην άνεση!

Μην ξεχνάς ακόμη πως, εκτός από oversized κομμάτια, μια από τις κορυφαίες στυλιστικές τάσεις της σεζόν ακούει στο όνομα «layering». Φέτος, «παίξε» με τις αντιθέσεις, τα υφάσματα, τα χρώματα και τα διαφορετικά στυλ για να δημιουργήσεις τα πιο ιδιαίτερα look. Αυτόν τον Χειμώνα, για παράδειγμα, οι ρίγες και τα prints φοριούνται τόσο μεμονωμένα όσο και συνδυαστικά για να βγάλουν στην επιφάνεια τη δυνατή σου πλευρά!

Body talk campaing 22 6 1805086 e

Δες τη γυμναστική ως διασκέδαση

Θέλεις να είσαι υγιής και να διατηρείσαι σε φόρμα, αλλά τις περισσότερες φορές βαριέσαι απίστευτα τη γυμναστική; Μην ανησυχείς! Το «Τrain for pleasure», η νέα και κορυφαία τάση στη γυμναστική, ήρθε για να σε σηκώσει σε χρόνο «ντετέ» από τον καναπέ. Φόρεσε τα πιο άνετα ρούχα και γυμνάσου κάνοντας μια διασκεδαστική δραστηριότητα, χόρεψε μόνη στο σπίτι μέχρι να ιδρώσεις, τρέξε σαν παιδί, κάνε ποδήλατο, βρες τα πιο «ψαγμένα» και «τρελά» μαθήματα γυμναστικής στην πόλη και νιώσε απόλυτη ελευθερία!

eleutheria

Ακολούθησε, λοιπόν, τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν και «keep it real», διότι μόνο αν μείνεις αληθινή στον εαυτό σου θα καταφέρεις να περάσεις καλά και να εξελιχθείς σε ό,τι κάνεις. Να θυμάσαι πως το πιο ωραίο σου look είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι εσύ -και δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από αυτό! Βρες το δικό σου #Bdtk outfit και ξεκίνα!