H Emily Ratajkowski είναι τόσο άνετη που… τα βάζει και με zombies!

H Emily Ratajkowski είναι τόσο άνετη που… τα βάζει και με zombies!

Μπορεί να είναι μόλις 26 ετών, ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο «το έχει» και με τις πολεμικές τέχνες

Είναι γοητευτική, όμορφη, σέξι και απίστευτα επιτυχημένη. Αν την «ακολουθείς» στα social media, το πιο πιθανό είναι ότι γνωρίζεις όλα τα παραπάνω για την Emily Ratajkowski. Το στοιχείο που ενδεχομένως δεν ήξερες για εκείνη -και αναμφίβολα θα σε εκπλήξει- είναι το ότι έχει τη δύναμη και την άνεση, να τα βάλει και με… zombies!

Μπορεί να είναι μόλις 26 ετών, ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο «το έχει» και με τις πολεμικές τέχνες, όπως θα διαπιστώσεις παρακολουθώντας το νέο, ανατρεπτικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί -και σε animation μορφή- μαζί με τον Neymar Jr. και ήδη κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

diadiktyou

Φορώντας το Replay Hyperflex+ jeans*, το μόνο τρισδιάστατα super ελαστικό denim στον κόσμο με τη μοναδική τεχνολογία επαναφοράς, η μικροσκοπική καλλονή και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κατατροπώνουν τα φρικιαστικά zombies με δεξιοτεχνικές κινήσεις kung fu, τις οποίες και εκτελούν με απίστευτη άνεση και ευλυγισία.

Αντιθέτως, τα νεκροζώντανα τέρατα με τα άκαμπτα jeans δεν τα… πηγαίνουν και πολύ καλά στη «μάχη» ενάντια στο τρομερό δίδυμο που έπειτα από αρκετές συναρπαστικές σκηνές δράσης, επαναφέρει την τάξη και το στυλ στους δρόμους του Παρισιού.



Η τεχνολογία Hyperflex+ που θα σε απογειώσει!

Αν υπάρχει κάτι που συγκρατήσαμε από το νέο βίντεο της Emily Ratajkowski -πέρα από την απίστευτη σιλουέτα, την τρομερή ευλυγισία και τον υπέροχο συμπρωταγωνιστή της- είναι φυσικά το Hyperflex+, το νέο jean που η εντυπωσιακή σταρ φορά και το οποίο προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Διότι μπορεί εσύ να μην συναντήσεις zombies στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι θέλεις να αισθάνεσαι όμορφα και κυρίως άνετα από το πρωί με το βράδυ, ακόμη και όταν φοράς το αγαπημένο σου jean! Ναι, θέλεις να κινείσαι ελεύθερα, να τρέχεις, να χορεύεις και να είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις ο,τιδήποτε εμφανιστεί στον δρόμο σου.

dromo

Εμείς, λοιπόν, το ψάξαμε το θέμα και μάθαμε πως το Replay Hyperflex+ jean, που φορά η Emily στο βίντεο, περιλαμβάνει μια μοναδική τεχνολογία επαναφοράς που το κάνει να εφαρμόζει τέλεια μετά από κάθε σου κίνηση, παρά την ελαστικότητά του! Συγκεκριμένα, είναι κατασκευασμένο από μια πρωτοποριακή σύνθεση ειδικών ινών η οποία προσφέρει και τρισδιάστατη ελαστικότητα! Με λίγα λόγια, είναι το παντελόνι που θα σου προσφέρει την άνεση που αναζητάς και θα ταιριάξει απίστευτα στο σώμα σου!

Ακόμη και αν δεν γνωρίζεις kung fu, ακόμη και αν δεν πρόκειται να τα βάλεις με τρομακτικά zombies, το σίγουρο είναι πως αυτό το jean πρέπει να το δοκιμάσεις. Είναι ό,τι πιο καινοτόμο κυκλοφορεί και όπως ακριβώς το νέο βίντεο της Emily Ratajkowski και του Neymar Jr., έτσι και το νέο Hyperflex+ μπορεί να σε μεταφέρει στο «αύριο» εδώ και τώρα!

*Τα νέα HYPERFLEX + jeans είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο του 2018 σε όλα τα Replay Stores, στα Replay Corners και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

#HyperflexPlus #DenimRevolution #Replay #ReplayJeans