Πώς θα βρεις φέτος τα πιο όμορφα δώρα χαράς και λάμψης!

Πώς θα βρεις φέτος τα πιο όμορφα δώρα χαράς και λάμψης!

Αν θέλεις, λοιπόν, να ετοιμάσεις εγκαίρως τη λίστα σου με τα χριστουγεννιάτικα δώρα, αξίζει να δεις όσα ανακαλύψαμε

Η επιλογή των χριστουγεννιάτικων δώρων για τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι σίγουρα μια απαιτητική διαδικασία την οποία καλείσαι να «υπηρετήσεις» κάθε χρόνο. Διότι μπορεί να γνωρίζεις τι θέλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου, ωστόσο, δεν είναι εύκολο να ξέρεις ποιο είναι το δώρο που θα έκανε την αδερφή, τη μητέρα ή τη φίλη σου να χαμογελάσει και να λάμψει.

Τα θετικά νέα είναι πως η καθιερωμένη μας έρευνα αγοράς, μας βοήθησε να καταλήξουμε φέτος σε ορισμένα σημαντικά συμπεράσματα -και φυσικά… κοσμήματα! Αν θέλεις, λοιπόν, να ετοιμάσεις εγκαίρως τη λίστα σου με τα χριστουγεννιάτικα δώρα, αξίζει να δεις όσα ανακαλύψαμε. Είμαστε σίγουρες ότι τα παρακάτω tips, θα σε εμπνεύσουν και θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο αυτή την περίοδο.

  1. Βρες δώρα που θα μείνουν αξέχαστα

Απλή αλλά βασική συμβουλή την οποία αξίζει να ακολουθήσεις. Ψάξε για δώρα τα οποία θα κάνουν τη διαφορά και θα μείνουν αξέχαστα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Για εμάς τα κοσμήματα -και δη τα καλά- αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή. Σε όποια γυναικά και αν τα προσφέρεις, θα τα χαρεί, θα τα έχει μαζί της μια ζωή και σίγουρα θα θυμάται την κίνησή σου με αγάπη. Μια «ματιά» στις νέες συλλογές της αγαπημένης μας Swarovski, σίγουρα θα σε βοηθήσει να βρεις το κατάλληλο κόσμημα για κάθε στυλ, ηλικία και τύπο γυναίκας.

gynaIKA
  1. Πες «ναι» στο brilliance for all

Εκτός από αξέχαστα δώρα, αυτές τις γιορτές αξίζει, επίσης, να χαρίσεις απαράμιλλη λάμψη στους γύρω σου. Αυτή ακριβώς είναι η «φιλοσοφία» της Swarovski, η οποία με motto της το «brilliance for all» σε καλεί να μοιράσεις δώρα χαράς, αγάπης και λάμψης. Φέτος, η γνωστή εταιρεία κοσμημάτων δημιούργησε και μια ξεχωριστή, χριστουγεννιάτικη συλλογή η οποία αποτελεί πραγματικά την επιτομή της λάμψης.

Περιλαμβάνει εντυπωσιακά κοσμήματα, αξεσουάρ και σαγηνευτικά δώρα, που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να νιώσει εκθαμβωτική και μοναδική. Πρόκειται για κομμάτια που θα φτιάξουν τη διάθεσή σου και θα σε βάλουν σε χριστουγεννιάτικο mood «στο λεπτό».

LEPTO
  1. Βρες την κατάλληλη συλλογή για κάθε στυλ

Φυσικά, δεν μπορείς να αποφύγεις να κάνεις και εσύ τη στοχευμένη αναζήτησή σου. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι θα χρειαστεί να εστιάσεις στο στυλ της κάθε γυναίκας της οποίας θέλεις να προσφέρεις ένα δώρο λάμψης. Κάθε σειρά κοσμημάτων της Swarovski έχει συγκεκριμένα στοιχεία και χαρακτηριστικά και «μια ματιά» αρκεί πραγματικά για να σε βοηθήσει να κάνεις την επιλογή σου.

Για παράδειγμα, η σειρά Creativity περιλαμβάνει εκλεπτυσμένα σχέδια και ευκολοφόρετα κομμάτια τα οποία μπορούν να προσδώσουν μία αίσθηση πολυτέλειας στο στυλ κάθε γυναίκας. Μην ξεχάσεις σίγουρα να δεις τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια σε σχήμα καταρράκτη που μας ενθουσίασαν!

Αν θέλεις να προσδώσεις στο στυλ το δικό σου -ή της κολλητής σου- μια παραμυθένια «πινελιά», τότε μην παραλείψεις να δεις τη σειρά Louison. Περιλαμβάνει εντυπωσιακά κολιέ και βραχιόλια με εκθαμβωτικά σχέδια -όπως εκείνο που θυμίζει παγωμένα χειμωνιάτικα φύλλα! Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η σειρά Mayfly, η οποία είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο των φυτών!

FYTWN

Όπως κατάλαβες, λοιπόν, σε ό,τι αφορά στην αναζήτηση των γιορτινών δώρων, το σημαντικό είναι να βρεις είδη χαράς, αγάπης και λάμψης, που θα μείνουν αξέχαστα και θα ανεβάσουν στο λεπτό τη διάθεση του κάθε παραλήπτη. Το θέμα είναι να βρεις τη κατάλληλη συλλογή και το κόσμημα εκείνο που θα σε κάνει να αισθανθείς κάτι, είτε πρόκειται να το προσφέρεις στον εαυτό σου είτε σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.