To catwalk της Lisca δε σου δείχνει πώς «πρέπει να είσαι» αλλά πώς να αγαπάς «αυτό που είσαι»

Διονυσία Καλαποθαράκου

Αγάπησε και εσύ ένα από τα πιο γνωστά lingerie brands στην Ευρώπη που δεν «παίζει» με τα στερεότυπα των «ιδανικών αναλογιών». Απλά τα καταρρίπτει.

Ένα «μπράβο» στη δουλειά, ένα καλός βαθμός στο πανεπιστήμιο, μία επιβράβευση από τους δικούς σου ανθρώπους στο σπίτι, ένα χαμόγελο και μία αγκαλιά από τους φίλους σου αντί για «ευχαριστώ»…. Πολλές φορές μπορείς να νιώσεις περήφανη για τις πράξεις σου, πόσες όμως αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι να εκτιμάς όχι μόνο αυτό που κάνεις, αλλά και αυτό που είσαι; To σώμα σου, τη σιλουέτα σου, την αντανάκλαση του ειδώλου σου όταν στέκεσαι με τα εσώρουχα μπροστά στον καθρέπτη σου.

Ένα από τα πιο γνωστά lingerie brands της Ευρώπης, η Lisca, έρχεται μέσα από τη νέα της καμπάνια με τίτλο #ProudToBeMe να σου «θυμίσει» αυτό ακριβώς που ίσως «ξεχνάς» και εσύ όπως και εμείς, να «σου πεις μπράβο» και να νιώσεις περήφανη για τον εαυτό σου. Να μάθεις να αγαπάς το σώμα σου όπως και να είναι αυτό. Με μικρούς ή μεγαλύτερους γοφούς, με λεπτή μέση ή με κοντά ποδιά, με μεγάλο στήθος ή με στενή πλάτη.

Τα εσώρουχα Lisca μας βοηθούν να δούμε την αληθινή ομορφιά πίσω από την ανάγκη για τελειότητα. Δεν υπάρχει σώμα χωρίς ψεγάδι και δεν πρέπει να αναλωνόμαστε στο να το «διορθώσουμε», στο να το «κρύψουμε» ή στο να το «αλλάξουμε», αλλά να αγαπήσουμε το δικό μας ακριβώς όπως είναι, γιατί είναι ξεχωριστό, είναι μοναδικό και είναι δικό μας. Η γοητεία της καθεμίας από εμάς κρύβεται στη διαφορετικότητά μας και η Lisca, ένα από τα πιο εξειδικευμένα lingerie brands της Ευρώπης με ιστορία πάνω από 65 χρόνια στο χώρο, το γνωρίζει αυτό και το αποτυπώνει και στις συλλογές της οι οποίες προσφέρουν νούμερα σουτιέν από 65 μέχρι 100 και cup από A μέχρι H.




Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το brand δεν έμεινε μόνο στη δημιουργία μίας body positive collection αλλά το γιόρτασε και με ένα εντυπωσιακό catwalk σε μία από τις εμβληματικότερες πλατείες της Ευρώπης, την Piazza Duomo του Μιλάνου. Σε μία πόλη που χτυπά 12 μήνες τον χρόνο στους ρυθμούς της βιομηχανίας της μόδας, η κίνηση να κάνουν catwalk γυναίκες πληθωρικές, με φυσιολογικές αναλογίες, με διαφορετικό χρώμα δέρματος και σωματότυπο, δεν ήταν μόνο ενδεικτική της αισθητικής και του design των εσωρούχων του αλλά και της γενικότερης στάσης του lingerie brand απέναντι στα «καταπιεστικά» πρότυπα ομορφιάς του «86-62-86».

Ανάμεσα στις γυναίκες που έκαναν πασαρέλα φορώντας μόνο τα Lisca εσώρουχά τους, σε κλασικές άσπρες και μαύρες αποχρώσεις, ήταν και μερικές από τις πιο διάσημες Ιταλίδες Influencers, όπως η Laura Brioschi, η Nina Rima αλλά και η Fabriana Pastorino, φιναλίστ του διαγωνισμού Miss Italia Curvy. Τι δήλωσαν μόλις ολοκληρώθηκε η επίδειξη; Πως ένιωσαν περήφανες όχι μόνο γιατί περπάτησαν με αυτοπεποίθηση φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους αλλά και γιατί αυτά τα βήματα που έκαναν ήταν «βήματα απελευθέρωσης από κάθε προκατάληψη που αφορά το σώμα μας». Πρώτα πρέπει να αγαπήσεις εσύ αυτό που είσαι και μετά όλοι οι άλλοι, δες την αλήθεια σου –όχι απαραίτητα γυμνή, αλλά «ντυμένη» με τα πιο κομψά Lisca εσώρουχα- και φρόντισε το επόμενα μπράβο που θα πεις να είσαι σε εσένα…. Όταν στέκεσαι με τα lingerie σου μπροστά στον καθρέπτη και σε κοιτάς με περηφάνια.

Info: Βρες τις συλλογές εσωρούχων και μαγιό Lisca σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, αναμεσά τους και τις συλλογές Alegra και Desiree που φορέθηκαν στην πασαρέλα #ProudtoBeMe.
www.lisca.com/lingerie
https://www.facebook.com/liscaprofile/
https://www.instagram.com/liscalingerie/

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης